Easylon

Met het salarispakket van Easylon loon & salaris is je salarisadministratie in één keer goed, met een geringe inspanning en tegen een betaalbare prijs. Het salarispakket is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Indien gewenst, kun je je salarissoftware uitbreiden met een module voor personeelsinformatie.

Hoe werkt de koppeling?

Je kunt er voor kiezen de loonadministratie uit te besteden of dit zelf te doen tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien beschikt Easylon over een uitstekende zeer snelle helpdesk, waar een team van salarisspecialisten al uw vragen kosteloos kunnen beantwoorden. Wat je ook kiest, Easylon heeft voor je de oplossing.

Voordelen

  • Alle premies van pensioenfondsen worden standaard meegeleverd
  • Loonkennis niet noodzakelijk
  • Zeer snelle en kundige gratis helpdesk
  • Uitwisselingsmodule voor administratiekantoren

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie:

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Bij deze koppeling importeer je een Excel-/CSV-bestand. Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Easylon

Easylon Loon & Salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van betaalbare gebruikersvriendelijke salarissoftware. Inmiddels krijgen meer dan 200.000 werknemers een loonstrook uit de systemen van Easylon.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Salarisverwerking

Branche

Alle

Type koppeling

Import/export

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?