Digi-Process

Digi-Process automatiseert bedrijven en onderscheidt zich met een persoonlijke aanpak. We richten ons op bedrijven die goederen verkopen (groothandelaren/ productiebedrijven).

Voordelen

  • Persoonlijke aanpak
  • Gebruiksgemak
  • Flexibel gebruik

Kosten koppeling / proefperiode

Geen kosten.

Interesse in deze koppeling?

Vanuit het ERP-systeem kun je een integratie met SnelStart opzetten. Neem bij problemen of vragen contact op met Digi-Process via e-mailadres info@digi-process.nl of telefoonnummer 038 - 25 000 02.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Digi-Process

'Wij geloven dat informatie makkelijk beschikbaar moet zijn voor jouw organisatie. We helpen je op korte termijn met flexibele software dat werkt, zodat jij op de langere termijn kunt groeien met dezelfde FTE!'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Kassasysteem Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Voorraadbeheer

Branche

Detailhandel Groothandel Metaal Productie Transport Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?