D-basics

Deze koppeling is een kant-en-klare oplossing om in SnelStart vastgelegde informatie te versturen. D-basics biedt diverse handige software-oplossingen. Het beschikt over een totaaloplossing voor het versturen van informatie naar onder meer factoringbedrijven, banken, creditmanagementoplossingen en bedrijfsinformatieverstrekkers. D-basics biedt ook een dataverrijkingsoplossing waarmee je debiteuren- en crediteureninformatie uit het boekhoudpakket kunt halen en kunt combineren met informatie uit andere databronnen.

Voordelen

  • Kant-en-klare oplossing voor het versturen van informatie
  • Volledig automatisch
  • Aanpasbaar aan je specifieke situatie
  • Veilig
  • Goedkoop

Kosten koppeling / proefperiode

Vanaf € 376 per jaar, verder in het eerste jaar eenmalige opstartkosten.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met d-basics, bij voorkeur telefonisch (076-5239040) en anders via e-mailadres servicedesk@d-basics.com.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over D-basics

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Financiering

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?