CSW Software

CSW Software is met AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO de grootste aanbieder van online software voor de automotivemarkt. De software is opgebouwd uit modules, waarmee je het pakket zelf kan samenstellen. Werkplaatsen en -handelaren gebruiken de software onder andere voor facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement.

Voordelen

  • Elk garagebedrijf, groot of klein, kan gebruik maken van de software van CSW Software. Het pakket is modulair opgebouwd.
  • Alleen het basispakket biedt al veel mogelijkheden en is inclusief alle gratis koppelingen met je onderdelenleveranciers, RDW-communicatie, onderhoudsschema's van HaynesPro, Whatsapp, back-ups en updates.
  • Verkoop je alleen voertuigen? Dan heeft CSW Software in plaats van 'basis werkplaats' de basismodule verkoop beschikbaar.
  • Ook vrachtwagenbedrijven, bedrijven met motorfietsen, campers, aanhangers, fietsen, etcetera kunnen gebruikmaken van de software.
  • CSW Software is een onafhankelijk bedrijf en garandeert je privacy.
  • 'In the cloud' werken kost bij niets extra.

Interesse in deze koppeling?

Lees meer op de website van CSW:

Nu bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over CSW

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Voorraadbeheer

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?