Compenda

Met het Alles-in-één softwarepakket van Compenda heb jij alle tools in huis om jouw organisatie efficiënter te maken. Dankzij uitgebreide en krachtige features haal jij elke dag meer uit jouw business, denk aan: Relatiebeheer, projectmanagement, HRM, facturatie, urenregistratie en nog vele andere features.

Hoe werkt de koppeling?

Het centraliseren van jouw data staat bij Compenda ook echt centraal. Geen versplinterde data over verschillende applicaties, maar al jouw gegevens op één veilige plek. Zo kun je jouw data pas écht waardevol maken.

Al 15 jaar koppelpartner
Al meer dan 15 jaar koppelt Compenda met Snelstart en daar maken 100+ tevreden klanten dagelijks gebruik van. Met de Snelstart koppeling worden crediteuren en debiteuren automatisch doorgeschoten naar Snelstart vanuit Compenda. Ook verkoopboekingen, inkoopboekingen en openstaande posten worden real-time gekoppeld.

Duurzame samenwerking
Het draait bij Compenda niet alleen om de software. Het delen van kennis en de kracht van samenwerken is essentieel. Dankzij jarenlange ervaring in verschillende branches is Compenda gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van eenvoudige tot complexe bedrijfsprocessen. Zo weet je zeker dat je investeert in een oplossing die duurzaam is en jou écht verder helpt. Ook groeit het pakket met jou mee door de zeer uitgebreide functionaliteit en continue doorontwikkeling. Dat noemen wij pas een duurzame oplossing.

Voordelen

 • Dankzij de uitgebreide functionaliteit is Compenda perfect voor het MKB. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
 • Overzichtelijk relatiebeheer
 • Projecten opzetten en archiveren, van start tot finish
 • Eenvoudig taken maken en inplannen
 • Houd jouw personeel tevreden dankzij de uitgebreide HRM features
 • Urenschrijven en kilometers registreren
 • Overal bij jouw data dankzij de mobiele app
 • Koppel met krachtige tools, van Outlook en Office tot MailChimp

Interesse in deze koppeling?

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier:

Nu bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Compenda

'Een enthousiast, ambitieus en hecht team dat bestaat uit beroepsgekken die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ons doel? Het leven van onze klanten een heel stuk makkelijker maken door een optimaal bedrijfsproces te realiseren.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Accountancy Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?