ClockWise

ClockWise is een toegankelijk systeem voor urenregistratie; makkelijk om mee te beginnen en uitvoerig instelbaar. Koppel ClockWise aan je SnelStart-administratie en geregistreerde uren worden automatisch in je boekhouding overgenomen. Zo voorkom je onnodig dubbel werk.

Hoe werkt de koppeling?

Met de flexibele projectstructuur bepaal je zelf hoe gedetailleerd er uren geschreven moeten worden. Managers kunnen worden ingesteld voor projecten en afdelingen. Er kunnen rapportages worden gemaakt over oa. begrote versus geschreven uren, productiviteit en vakantieuren. Ook zijn er mobiele applicaties voor Android, iPhone en Windows phone.

Door de flexibiliteit wordt Clockwise gebruikt door bedrijven uit zeer verschillende branches en van verschillende grootte. Probeer het kosteloos uit.

Voordelen

  • Flexibele/ oneindige projectstructuur
  • Uitgebreid in te stellen rollen en autorisaties
  • Reversed billing
  • Gedetailleerde tarief mogelijkheden en rapportering
  • Digitaal uren en klantakkoord

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website van ClockWise:

Nu bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over ClockWise

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?