Clientbox

De koppeling tussen Clientbox en Snelstart maakt het mogelijk om de verkoopfacturen en inkoopfacturen inclusief relaties te exporteren vanuit Clientbox naar Snelstart.

Voordelen

 • Het exporteren van:
  Debiteuren
  Crediteuren
  Verkoopfacturen
  Inkoopfacturen

Kosten koppeling / proefperiode

€5 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Vanuit Clientbox activeer je de koppeling, na het inloggen bij Snelstart configureer je de koppeling en dan is hij direct actief. Clientbox is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 085-1304373 of e-mailadres support@clientbox.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Clientbox

'Met iedere functionaliteit die we bedenken en ontwikkelen willen we jouw manier van werken eenvoudiger maken, inzicht in proces en resultaat creëren of heel concreet tijd besparen.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Bouw Productie Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?