CCV Pay via S for Software

CCV Pay is de eigen payment provider van CCV Shop. Met CCV Pay bied je alle gangbare betaalmethodes aan, denk aan: iDEAL, creditcard, bancontact en payPal. Wil je dat al je online transacties snel en veilig verwerkt worden in SnelStart? Werk dan met deze koppeling.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen CCV Pay en SnelStart zorgt dat alle (betaal) gegevens automatisch worden geïmporteerd in SnelStart. De koppeling haalt de betalingen op uit de betaalprovider en stuurt ze door naar SnelStart. Het voordeel is dat je minder tijd kwijt bent en meer tijd hebt voor belangrijke zaken.

Voordelen

 • Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten
 • Online debiteurenbeheer in de cloud gekoppeld aan SnelStart
 • Altijd inzicht in financiële gegevens. Betalingen die worden geregistreerd in SnelStart
 • Meer tijd, minder fouten
 • Tijdbesparend

Kosten koppeling / proefperiode

 • Inregelen koppeling: € 250 eenmalig
  S for Software helpt je graag bij de installatie en instellingen van de aangekochte software, maar je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. 
 • € 20 per maand

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295. Of lees via de button hieronder meer informatie over de InHandel Connect Teamleader-SnelStart koppeling.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over CCV Pay

CCV Pay maakt het afrekenen in jouw webshop voor je klanten graag zo makkelijk mogelijk.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Detailhandel Groothandel Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?