CannonWorks

Met CannonWorks heb je een rechtstreeks contact met hun klanten. Zo werk je interactief samen vanaf de offerteaanvraag tot en met de oplevering van het project. In CannonWorks maak je offertes met (of zonder) calculatie en heb je beheer over je lopende projecten. Door je inkooporders te doen met CannonWorks en uren te registreren wordt automatisch de administratie voor de projecten bijgehouden.

Hoe werkt de koppeling?

CannonWorks is gekoppeld met diverse groothandelaren in diverse branches waardoor facturen automatisch kunnen worden verwerkt. CannonWorks heeft een koppeling met Snelstart en zorgt er daarmee voor dat boekhouder/Accountant altijd de actuele informatie heeft.

Voordelen

• Het is device-onafhankelijk
Het maakt niet uit waar je bent of met welk apparaat je werkt, CannonWorks werkt op je smartphone, tablet en PC. Je kan hiervoor onze handige App downloaden.

• Je kunt samenwerken aan projecten met medewerkers en samenwerkers.

• Je kunt personeel, maar ook andere partijen zoals inhuurkrachten of samenwerkers uren voor je projecten laten registreren waardoor je samenwerkt.

• Je kunt facturen rechtstreeks laten betalen met iDEAL of QR-code.

• Facturen die je verstuurt kun je met iDEAL laten betalen of direct bij je klant laten afrekenen met een QR-code. Dit is handig voor servicewerk en het vervangt het mobiele pinnen.

• Je hebt geen cursus nodig om met CannonWorks te gaan werken. De instap is eenvoudig en je loopt automatisch door het proces van offerte naar order, van project naar factuur. Het wijst zich vanzelf met ondersteuning van vele instructievideo’s.

Kosten koppeling / proefperiode

CannonWorks heeft een vast maandbedrag met een gratis proefperiode. Alle pakketten zijn minimaal een maand op proef te gebruiken zonder verplichtingen. Er is geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres support@cannonworks.nl.

Naar de supportsite

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over CannonWorks

CannonWorks is een online ERP software waarmee je offertes maakt, je facturering doet, de inkopen bijhoudt en je projectresultaten inzichtelijk hebt.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning

Branche

Bouw

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?