Buckaroo via S for Software

Heb je een webshop check-out die gebruikmaakt van Buckaroo? En doe je je boekhouding met SnelStart? Dan kun je veel gemak hebben van Buckaroo inHandel Connect. Buckaroo inHandel Connect koppelt je Buckaroo-account aan je SnelStart-administratie.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling kijkt in SnelStart naar de openstaande debiteuren met een betalingskenmerk. Op basis van dit betalingskenmerk kijkt het in het account van je betaalprovider of hierop een betaling is ontvangen. Als dit het geval is wordt de debiteur afgeboekt en wordt je tussenrekening ook geboekt. Wanneer je gelden binnenkrijgt van je betaalprovider op je bankrekening, dan boek je dat rechtstreeks op diezelfde tussenrekening waardoor deze in balans komt.

Voordelen

  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Nooit meer handmatig je transacties verwerken in SnelStart.
  • Veilig data uitwisselen tussen je Buckaroo -account en SnelStart.
  • Je debiteurenbeheer is beter op orde, waardoor je je kunt focussen op dat deel van het debiteurenbeheer dat wel van belang is.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. De kosten van Buckaroo worden op een aparte grootboekrekening geboekt, zodat het altijd overzichtelijk is.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 20 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Buckaroo
Om verbinding te kunnen maken met Buckaroo moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot Buckaroo.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Buckaroo

'Onze online en offline betaaltechnologie ondersteunt meer dan 30.000 corporate organisaties, webwinkels, goede doelen en het MKB. Meer dan 150 betaalspecialisten staan dagelijks voor je klaar.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?