Autofox

Autofox is ontwikkeld door experts met 25 jaar ervaring in de branche voor rijscholen zoals die van jou. Met Autofox regel je gemakkelijk jouw administratie, facturatie, planning en communicatie richting leerlingen en CBR. Alle software die jij nodig hebt om jouw rijschool dagelijks succesvol te kunnen besturen. De API koppeling zorgt ervoor dat facturen, relaties en betalingen etc. automatisch in je SnelStart boekhouding worden verwerkt.

Voordelen

  • Stel Autofox zelf samen o.b.v. de verschillende modules en grootte van jouw rijschool
  • De koppeling biedt directe integratie voor een up-to-date boekhouding
  • Geen handmatige invoer. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten
  • Overzicht van gegevens die, door bijvoorbeeld onvolledigheid, niet in je SnelStart-administratie zijn opgenomen

Kosten koppeling / proefperiode

Probeer Autofox 3 maanden gratis uit. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van de koppeling met je administratie.

Interesse in deze koppeling?

Via de software van Autofox kun je de koppeling met SnelStart aanvragen. Bij vragen kun je contact opnemen met de supportafdeling van Autofox via e-mail of telefoonnummer 053 303 2999.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Autofox

'Van specialisten in rijschoolsoftware, speciaal ontworpen voor rijscholen zoals die van jou. Alle software die jij nodig hebt om jouw rijschool dagelijks succesvol te kunnen besturen.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?