Autoflex

Autoflex garagesoftware produceert software voor sales en aftersales in de automotive-sector. De software is ontwikkeld voor én door ondernemers uit deze branche. Door de jarenlange ervaring en voortdurende doorontwikkeling van het pakket is Autoflex één van de leidende partijen in de onafhankelijke aftermarkt in de autobranche. Samenwerken met andere leidende partijen in deze branche is één van de sterke punten van Autoflex.

Hoe werkt de koppeling?

Autoflex sluit naadloos aan op de boekhouding in SnelStart (koppeling is mogelijk vanaf het pakket inBalans). De autobranchekennis en -ervaring koppelen aan de boekhoudervaring van SnelStart: een echte win-winsituatie. De combinatie van twee gespecialiseerde pakketten geeft op elk gewenst moment maximaal inzicht in jouw bedrijf.

Voordelen

  • De koppeling tussen Autoflex en SnelStart biedt maximaal gebruikersgemak én alle mogelijkheden van uitgebreide garagesoftware
  • Autoflex biedt de gebruiker de mogelijkheid om het pakket te kopen, te leasen of online te gebruiken
  • Autoflex is ontwikkeld door én voor ondernemers uit de autobranche
  • Onderdelenportaalkoppelingen met alle vooraanstaande automaterialengrossiers
  • Interne CRM- en planningsmodule
  • Modulair opgebouwd pakket: je betaalt alleen voor de modules die je echt nodig hebt

Interesse in deze koppeling?

Bekijk meer over hoe te koppelen op de website van Autoflex:

Website bekijken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Autoflex

'Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe het werkt in een autobedrijf. Misschien zelfs een autobedrijf hebben gehad. Zulke mensen hebben we hier. We snappen wat jij nodig hebt. Met onze software willen we jouw werk zo makkelijk mogelijk maken. Dat is één.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?