Artikeletiket via S for Software

Magazijnetiketten helpen je om sneller producten te vinden of om makkelijker barcodes te scannen. Gemak en snelheid zijn belangrijk als je een magazijn hebt met veel artikelen. Met Connect Artikeletiket kan je snel een artikel en een etiket printen.

Hoe werkt de koppeling?

Met de Connect Artikeletiket - SnelStart koppeling is het mogelijk om artikeletiketten te printen van een los artikel, een inkooporder, een verkooporder of een factuur. Het design van het label kunt u naar wens opmaken. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een plaatje en/of een barcode toe te voegen aan het label.

Voordelen

 • Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten
 • In de cloud gekoppeld aan SnelStart
 • Flexibele indeling en design van de etiketten
 • Print alle etiketten voor artikelen, facturen en inkoop- en verkooporders
 • Tijdbesparend

Kosten koppeling / proefperiode

 • Inregelen koppeling: € 250 eenmalig
  S for Software helpt je graag bij de installatie en instellingen van de aangekochte software, maar je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. 
 • € 20 per maand

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295. Of lees via de button hieronder meer informatie over de InHandel Connect Artikeletiket-SnelStart koppeling.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Artikeletiket

S-Magazijn Artikeletiket automatiseert debiteurenbeheer software in de cloud

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Detailhandel Groothandel Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?