Art Systems

Art Systems is marktleider in Nederland op het gebied van transport management systemen (TMS). Met deze software kun je alles doen wat een transportbedrijf nodig heeft. Orderinvoer, planning, facturatie, boordcomputer-aansturing, voorraad, emballage, voorcalculatie, urenverwerking en nog veel meer modules staan tot uw beschikking.

Hoe werkt de koppeling?

Vanzelfsprekend is er een naadloze integratie met je financiële software. Op die manier doe je geen dubbel werk en gebruik je het meest geschikte pakket in elke situatie.

Art Systems biedt volledige service. We implementeren de software bij jou ter plekke, passen deze aan bij je bedrijf en geven vervolgens onbeperkte ondersteuning.

Voordelen

  • Handmatig overnemen van facturen is verleden tijd

Interesse in deze koppeling?

Art Systems helpt je graag! Neem een kijkje op de supportpagina of mail naar support@artsystems.nl. Neem contact op met Art Systems:

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Art Systems

Sinds 1998 maken wij transportsoftware voor op jouw kantoor, in je warehouse en docks. Maar ook op internet, voor je klanten en ontvangers. Wij doen dit in verschillende Europese landen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Urenregistratie Voorraadbeheer Overig

Branche

Transport

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?