Alexion CRM

Alexion CRM is gebruiksvriendelijke, zeer complete en laagdrempelige CRM-software en is speciaal ontwikkeld voor: 1. Starters 2. Zzp’ers 3. Kleine(re) organisaties.

Hoe werkt de koppeling?

Het programma is zeer gebruikersvriendelijk én compleet:

1. Alexion CRM stroomlijnt, met een enkele klik, de digitale manier waarop je relatie en interactie met klanten kan worden beheerd.
2. De gegevens worden centraal opgeslagen. Kwijtraken van data is daardoor onmogelijk. Alexion Software zorgt ook voor de back-ups.
3. Alexion CRM wordt doorlopend verbeterd en is heel gemakkelijk aan te passen aan specifieke wensen.

Voordelen

  • 2 maanden gratis uitproberen
  • Lage prijs per licentie
  • Jarenlange positieve klantervaring
  • Snelle, deskundige online support
  • Koppeling naar meerdere SnelStart-administraties mogelijk
  • Via een plug-in aan te passen aan je specifieke wensen

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Vul de API Key in in Alexion CRM. Een medewerker van Alexion Software kan je daarbij helpen. Bij problemen word je geholpen via de chat, Online Support, telefonische helpdesk of via de FAQ's op de website.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Alexion Software

Alexion Software gelooft in de kracht van connecties. Denk aan relaties, maar ook aan technische verbindingen. Echter, niet iedereen is al een specialist in connecties. Alexion CRM ontwikkelt software voor relatiebeheer met starters, zzp’er, mkb bedrijf, verenigingen en stichtingen. Juist deze groep van ‘kleinere’ ondernemers kan met de juiste aanpak veel winst boeken: in tijd, efficiency en inkomsten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?