Adyen via S for Software

Heb je een webshop check-out die gebruikmaakt van Adyen? En doe je je boekhouding met SnelStart? Dan kun je veel gemak hebben van Adyen inHandel Connect. Adyen inHandel Connect koppelt je Adyen-account aan je SnelStart-administratie.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling kijkt in SnelStart naar de openstaande debiteuren met een betalingskenmerk. Op basis van dit betalingskenmerk kijkt het in het account van je betaalprovider of hierop een betaling is ontvangen. Als dit het geval is, wordt de debiteur afgeboekt en wordt de tussenrekening ook geboekt. Wanneer je gelden binnenkrijgt van je betaalprovider op je bankrekening, dan boek je dat rechtstreeks op diezelfde tussenrekening waardoor deze in balans komt.

Voordelen

  • Een gebruikersvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Nooit meer handmatig je Adyen-transacties verwerken in SnelStart.
  • Veilig data uitwisselen.
  • Je debiteurenbeheer is beter op orde middels deze koppeling, waardoor je je kunt focussen op dat deel van het debiteurenbeheer dat wel van belang is.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. De kosten van Adyen worden op een aparte grootboekrekening geboekt, zodat je daar inzicht in houdt.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 20 per maand.

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Adyen
Om verbinding te kunnen maken met Adyen moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot Adyen.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Adyen

Adyen werd in 2006 opgericht door een groep ondernemers, waaronder Pieter van der Does en Arnout Schuijff. De bestaande betaaltechnologie bestond uit een wirwar van systemen gebouwd op verouderde infrastructuur. Om bedrijven te helpen groeien, wilden de medeoprichters een platform bouwen dat kon voldoen aan de continue veranderende behoeften van de hedendaagse bedrijfswereld.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?