ACT! Software

Koppel je relaties en artikelen uit SnelStart met de relaties in ACT! Je kunt diverse administraties koppelen aan 1 ACT! database.

Hoe werkt de koppeling?

In het toegevoegde tabblad worden klantgegevens weergegeven uit de diverse administraties. Worden de adresgegevens van uw relatie gewijzigd, dan kunt u deze met 1 druk op de knop bijwerken in SnelStart. Het is mogelijk om vanuit een verkoop perspectief of opportunity in ACT! een order in SnelStart aan te maken voor deze klant.

 

Alle artikelen uit SnelStart worden overgezet naar ACT! zodat u deze alleen in SnelStart hoeft bij te houden. Er is een knop om alle gegevens in een keer bij te werken. De gegevens zijn zichtbaar bij de ACT! contact detail weergave en ook bij de bedrijfsweergave. De velden van de ACT! database kunt u toewijzen aan de velden van de SnelStart administratie.

 

Voordelen

  • Relaties op 1 plaats bijhouden en gegevens synchroniseren
  • De relatiesnummers tussen beide systemen komen overeen
  • Tabblad in ACT! bevat de financiele gegevens per relatie
  • Meerdere ACT! databases koppelen aan meerdere SnelStart administraties
  • Producten synchronisatie

Interesse in deze koppeling?

Bekijk hier informatie over de koppeling en hoe je deze kunt bestellen:

Meer lezen

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Inkey Automatisering

De leverancier van deze koppeling is Inkey Automatisering.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?