Act! CRM

Act! heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen. Het is de keuze voor ondernemers, sales- & marketingteams en het midden- en kleinbedrijf. Act! heeft geholpen de CRM categorie op te zetten, en is sindsdien de voorloper geweest van innovaties en verbeteringen voor de klant. Wist je dat Act! inmiddels meer dan zes miljoen gebruikers in meer dan 100 landen heeft? Dit geeft wel aan dat je dus te maken hebt met een populair en veelgebruikt CRM systeem.

Hoe werkt de koppeling?

De mogelijkheden zijn oneindig met bewezen CRM en krachtige Marketing Automation. Act! is de ultieme toolset waarmee je duurzame relaties kunt opbouwen en optimaal engagement en meer groei kunt bereiken. Start vandaag nog met de nieuwe Act! Growth Suite, een alles-in-een platform voor sales en marketing dat speciaal is ontwikkeld om jou en jouw team te helpen het bedrijf met succes te runnen en te laten groeien. Hoewel Act! gemakkelijk is om te leren, zijn wij van TendenZ er voor je met CRM- & Online marketingondersteuning en een team van Act! gecertificeerde consultants als je deze nodig hebt.

Makkelijk gegevens uitwisselen
Koppel Act! CRM-database met je SnelStart-boekhouding, zodat je gegevens van klanten en leveranciers makkelijk uitwisselt en niet meer hoeft over te typen. Via een tabblad in Act! heb je een duidelijk overzicht van de factuurgeschiedenis (openstaande posten) per relatie, over meerdere boekjaren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verkoopkansen om te zetten in orders in SnelStart, waarbij elk product dat aan de verkoopkans gekoppeld is een orderregel wordt. Ook kun je eenvoudig in een keer alle SnelStart-relaties of -artikelen importeren in Act! CRM.

Voordelen

  • Volledig real-time uitwisselen van contactgegevens, debiteur-/crediteurnummer, KVK-gegevens, IBAN, e-mailadressen t.b.v. digitale facturatie
  • Importeer gegevens vanuit SnelStart naar Act! CRM inclusief een duplicaatcontrole
  • Overzicht factuurgeschiedenis van openstaande en betaalde facturen met daarin o.a. factuurbedrag, krediettermijn, aantal dagen open etc.
  • Zet verkoopkansen door naar SnelStart-orders, inclusief ‘Extra velden’
  • Werk met meerdere SnelStart-administraties
  • Importeer SnelStart-artikelen als Act!-producten

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis integratie vanaf Act! Growth Suite Professional versie. Het is een c# applicatie die werkt als een addon in het ACT! CRM-pakket.

Interesse in deze koppeling?

TendenZ beschikt over een helpdesk voor zowel CRM als ICT.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TendenZ

Wij weten als geen ander wat er bij de klant speelt en welke bedrijfsprocessen slimmer, efficiënter of veiliger kunnen worden ingericht. Al onze klanten verdienen maatwerk, waardoor processen worden gestroomlijnd.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?