2Drive

2drive is een Garage Management Systeem, een cloudoplossing die het garage-, dealer- en truckbedrijf volledig ontzorgt. Deze oplossing is gebouwd op basis van state-of-the art techniek en ontwikkeld met de gebruiker in het achterhoofd.

Hoe werkt de koppeling?

2Drive is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. 2drive bevat basisfunctionaliteit rondom aftersales die elk garagebedrijf nodig heeft én kan uitgebreid worden met verschillende modules, waaronder verkoop, uitgebreid magazijn en banden.

Daarnaast zijn er koppelingen met verschillende systemen en applicaties mogelijk, onder meer finance- en boekhoudoplossingen, online onderdelen platforms van grossiers, CRM, marketing tools, enzovoorts.

Voordelen

  • Cloudoplossing
  • Online
  • State-of-the-art techniek
  • Gemak en gebruiksvriendelijk
  • Complete oplossing voor garage, dealer- en truckbedrijf

Kosten koppeling

€ 2,50 per maand.

Interesse in deze koppeling?

De koppeling is in te stellen vanuit de 2drive cloudoplossing. Vragen of problemen? Mail naar support@mivar.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Vinacles

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Overig

Branche

Autobedrijf

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?