CannonWorks gemak voor ondernemers

CannonWorks is gebruiksvriendelijke online software voor ondernemers en MKB-bedrijven. Onze klanten regelen hun dagelijkse zaken op mobiel, tablet en PC en hebben daarmee hun kantoor in hun broekzak.

Met CannonWorks hebben onze gebruikers een rechtstreeks contact met hun klanten. Zo werken ze interactief samen vanaf de offerteaanvraag tot en met de oplevering van het project. In CannonWorks maak je offertes met (of zonder) calculatie en heb je beheer over je lopende projecten. Door je inkooporders te doen met CannonWorks en uren te registreren wordt automatisch de administratie voor de projecten bijgehouden.

CannonWorks is gekoppeld met diverse groothandelaren in diverse branches waardoor facturen automatisch kunnen worden verwerkt. CannonWorks heeft een koppeling met Snelstart en zorgt er daarmee voor dat boekhouder/Accountant altijd de actuele informatie heeft.


Voordelen

• Het is device-onafhankelijk
Het maakt niet uit waar je bent of met welk apparaat je werkt, CannonWorks werkt op je smartphone, tablet en PC. Je kan hiervoor onze handige App downloaden.

• Je kunt samenwerken aan projecten met medewerkers en samenwerkers

• Je kunt personeel, maar ook andere partijen zoals inhuurkrachten of samenwerkers uren voor je projecten laten registreren waardoor je samenwerkt

• Je kunt facturen rechtstreeks laten betalen met iDEAL of QR-code

• Facturen die je verstuurt kun je met iDEAL laten betalen of direct bij je klant laten afrekenen met een QR-code. Dit is handig voor servicewerk en het vervangt het mobiele pinnen.

• Je hebt geen cursus nodig om met CannonWorks te gaan werken
De instap is eenvoudig en je loopt automatisch door het proces van offerte naar order, van project naar factuur. Het wijst zich vanzelf met ondersteuning van vele instructievideo’s

• CannonWorks voor een vast maandbedrag met een gratis proefperiode
De diverse beschikbare pakketten zijn allemaal tenminste een maand op proef te gebruiken zonder verplichtingen. Er is geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast.

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

HostFact

Soort software

CannonWorks is een online ERP software waarmee je offertes maakt, je facturering doet, de inkopen bijhoudt en je projectresultaten inzichtelijk hebt. Met de specifieke CRM functionaliteit omdat je al je stukken, documenten, foto’s enz. bij elkaar hebt en kunt delen met je klanten en de partijen waarmee je samenwerkt. Daarnaast is CannonWorks ook uit te breiden met Calculatiesoftware voor bouw, afbouw, schilderwerk, hoveniers en andere partijen in- en rondom vastgoed.


Branche

  • Ondernemers en MKB-bedrijven algemeen Schilders- en glaszetbedrijven Afbouw en plafond- en wandmontage Bouw Hoveniers


Beschikbaar voor accountants: