Volledige automatische factuurverwerking met TriFact365

door: Romy Douma op: 10 augustus 2017

Volledige automatische factuurverwerking met TriFact365

Het aantal oplossingen, dat direct koppelt met de online administratie in SnelStart, groeit. Sinds kort koppelt ook TriFact365 met de web API van SnelStart.

TriFact365 levert een moderne realtime cloudoplossing voor de verwerking van verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnetjes. De webapplicatie werkt met een zelflerend algoritme, dat binnen een paar seconden een boekingsvoorstel aanbiedt op basis van de ingevoerde factuur. Trifact365 staat in de markt bekend om de combinatie van eenvoudige implementatie, uitstekende support en een hoog gebruiksgemak.

Naast het aanleveren van de boekingen biedt TriFact365 als aanvulling op SnelStart ook uitgebreide autorisatiemogelijkheden. De documentenstroom binnen een onderneming kan hiermee op een eenvoudige manier worden vormgegeven. De autorisatiemogelijkheden kunnen ook worden ingezet om de samenwerking tussen ondernemer en accountant te verbeteren.

SnelStart en TriFact passen door de goede prijsstelling perfect bij elkaar. SnelStart-gebruikers kunnen vanaf heden profiteren van de voordelen van deze laagdrempelige en scherpgeprijsde manier van boeken; een koppeling is binnen enkele minuten gelegd.

Sinds 2012 ondersteunt TriFact365 allerlei ondernemers en accountants- en administratiekantoren, groot of klein, bij de automatisering van de factuurverwerking. TriFact365 gaat voor maximale inzet voor volautomatische factuurverwerking, met als uiteindelijke ambitie de volledige boekhouding te automatiseren.