Boekhoudkoppeling SnelStart en Knab beschikbaar!

door: SnelStart op: 2 mei 2016

Boekhoudkoppeling SnelStart en Knab beschikbaar!

Standard Business ReportingOosterend, 2 mei 2016 – Vandaag wordt de bankkoppeling met de Knab officieel beschikbaar gesteld. Vanaf nu kan het boekhoudpakket van SnelStart worden gekoppeld met Knab Zakelijk, het zakelijke bankpakket van de jonge online bank. Goed nieuws voor ondernemers, want met deze nieuwe koppeling wordt het inlezen van bankafschriften nog makkelijker! 

Makkelijk bankafschriften inlezen
SnelStart is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden om boekhouden voor klanten makkelijker te maken. De directe koppeling met Knab is hier een duidelijk voorbeeld van. Met deze koppeling hoeft u niet langer handmatig bij- en afschrijvingen over te typen in de boekhouding of afschriftenbestanden te downloaden om ze vervolgens in te lezen. Het inlezen van bankafschriften hoeft u slecht eenmalig in te stellen. Daarna worden de bankafschriften automatisch opgehaald en ingelezen in SnelStart. Makkelijker kan bijna niet! De nieuwe Knab koppeling sluit dan ook goed aan bij de merkbelofte van SnelStart: SnelStart maakt boekhouden makkelijk!  

De koppeling met Knab Zakelijk levert de ondernemer veel tijdsbesparing op bij het doen van de boekhouding. De ondernemer kan deze tijd vervolgens weer besteden aan waar hij goed in is: ondernemen!

Voor wie?
Een directe bankkoppeling maken is mogelijk met een Knab Zakelijk rekening van Knab. Klanten van SnelStart kunnen de koppeling vanuit de software aanvragen of via de persoonlijke bankomgeving  van de Knab.

Koppel voor 1 juli en maak heel 2016 gratis gebruik van de koppeling
Als u uw boekhouding voor 1 juli koppelt met een Knab Zakelijk rekening is de koppeling voor heel 2016 gratis! Daarna betaalt u bij Knab slechts € 1,50 per pakket p/m voor de koppeling.

Meer weten over bankkoppelingen met SnelStart? Bekijk hier het overzicht van alle banken en de huidige ontwikkelingen.

Over Knab Zakelijk
Vorig jaar betrad Knab de zakelijke markt met een vernieuwend bankpakket. Meer dan 30.000 zpp’ers en kleine ondernemers kozen inmiddels voor Knab Zakelijk. Het pakket is ontdaan van allerlei overbodige extra’s en biedt vernieuwende tools voor ondernemers om slim met hun geld om te gaan. 89% van de zakelijke klanten geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Hierbij worden vooral de lage kosten (€ 5 per maand) als reden genoemd.

Waarom is Knab Zakelijk zo voordelig?
In 2014 én 2015 is Knab Zakelijk uitgeroepen door meest voordelige zakelijke betaalrekening (Moneyview). Voor slechts € 5 per maand, heeft u een compleet zakelijk bankpakket. Dit bestaat onder andere uit:

  • 1.000 gratis transacties per jaar
  • Rente op spaar- en betaalrekening
  • Zoveel spaar- en betaalrekeningen als u maar wilt
  • Persoonlijke, gekwalificeerde service
  • Online en mobiel al uw bankzaken regelen
  • Gratis Zakelijke Overstapservice

Bereken hoeveel u kunt besparen op uw bankzaken
Omdat Knab nu de boekhoudkoppeling met SnelStart mogelijk heeft gemaakt, kan het aantrekkelijk voor u zijn om te gaan bankieren bij Knab. Meer informatie over Knab Zakelijk vindt u op de website van Knab. Daar berekent u ook eenvoudig of en hoeveel u kunt besparen door zakelijk te bankieren bij Knab.