Implementatiepartners op bezoek bij SnelStart

door: Frank Grootemaat op: 12 oktober 2018

Implementatiepartners op bezoek bij SnelStart

Uiteraard is onze software zeer gebruiksvriendelijk, maar wie op zoek is naar wat extra ondersteuning kan terecht bij onze implementatiepartners. Deze i-partners helpen klanten bij de verbetering van hun bedrijfsprocessen. Vijftien i-partners waren donderdag 11 oktober te gast bij SnelStart, om het contact te onderhouden en te verstevigen.

Marcel BruulDe bijeenkomst vond plaats in ons nieuwe kantoor in Alkmaar. Na een korte rondleiding door het pand en een uitleg over de koers van SnelStart volgde er een levendige discussie over de rol van de i-partners. De i-partners voegen waarde toe als expert en zijn een sparringspartner voor ondernemers op strategisch en organisatorisch niveau. En niet onbelangrijk: i-partners zijn voor onze klanten vaak het eerste aanspreekpunt en het gezicht van SnelStart.

Hoewel onze software is veranderd en zal blijven veranderen, blijft de rol van i-partners belangrijk. Daarom willen wij ze nog beter gaan faciliteren, want elke klant van de i-partners is ten slotte ook een gebruiker van SnelStart. Om dit beter te regelen krijgt de partnerondersteuning de komende tijd meer aandacht.

implementatiepartnersHet is de bedoeling over ongeveer drie maanden een volgende sessie met de i-partners te houden. Alle opmerkingen en suggesties werden donderdag genoteerd en worden ter harte genomen. In de volgende bijeenkomst zal één van de aangedragen onderwerpen uitgebreider worden uitgelicht.

Tijdens de bijeenkomst kwamen verder de ontwikkeling van Mijn SnelStart, de toekomst van Garage en de samenwerking met Autoflex aan de orde. Bert Schuit en Willem Nijhof van Autoflex presenteerden de mogelijkheden van hun softwarepakket.