Visual Planning

Visual Planning biedt een duidelijk overzicht over alle geplande zaken. Het programma heeft een zeer brede basis en is uiterst eenvoudig te gebruiken door vrijwel ieder bedrijf.

Het is een doeltreffend programma voor het plannen van werkzaamheden en/of het verhuren van goederen of diensten. Door de visuele planborden is er een goed overzicht en wordt de planning efficiënter. Het is mogelijk om meerdere planborden aan te maken en deze met elkaar te koppelen. Planningen kunnen zeer eenvoudig worden omgezet in een factuur.

Dit programma wordt al vele jaren naar volle tevredenheid door diverse bedrijven in Nederland en België gebruikt.

Visual Planning is een van de producten van Visual Systems Dronten. Visual Systems vindt het zeer belangrijk dat u niet een softwarepakket, maar een oplossing koopt. Daarom leveren wij graag extra service aan onze klanten!


Voordelen

Visual Planning is een krachtig planningsprogramma dat zich onderscheidt door een zeer eenvoudige bediening. Het is ontwikkeld in samenwerking met eindgebruikers van diverse branches. Hierdoor is het programma zeer praktijkgericht, breed inzetbaar en werkt het eenvoudig.

Het programma is net als de andere Visual programma’s, zeer flexibel opgezet doordat het zo in te richten is, dat het als maatwerk aanvoelt. Het programma is standaard erg compleet. Verder kunnen er naar behoefte diverse modules aangeschaft worden. Visual Systems levert zéér goede en persoonlijke service.

  • Erg eenvoudig te bedienen
  • Mogelijkheid tot koppelen met apps en website
  • Zeer flexibel. Pas zelf gemakkelijk uw velden, kolommen, zoekfilters, printlay-outs, etc. aan
  • Programma wordt geleverd inclusief installatie en uitleg, u kunt direct aan de slag!
  • Zeer goede service door ervaren consultants

Naar de website


Soort software

Planningsoftware voor inspecties en onderhoud, inclusief urenregistratie, relatiebeheer, offertes en facturering


Branche

• Autobedrijf, Bouw, Groothandel, Metaal, Productie & Zakelijke dienstverlening


Vereist

SnelStart integratie