Trainingen voor boekhouders

Haal nog meer uit het pakket SnelStart en ondersteun je klanten maximaal!

‘Iedereen haalt meer uit online samenwerken na het volgen van een training Online Samenwerken’ zegt Tom van den Brink, trainer bij SnelStart. ‘Niet alleen als je net begonnen bent met SnelStart, maar ook als je al een tijdje digitaal samenwerkt met je klanten in onze software’.   

Training Online Samenwerken: het begin

Wil je graag beginnen met online samenwerken met je klanten? En heb je hulp nodig bij het opstarten en het kiezen van het juist pakket voor je klant? Dan mag je deze training niet missen.

Tom neemt je mee in de SnelStart-software en vertelt over de voordelen van online samenwerken. Hij laat zien hoe klanten hun administratie aanleveren via de SnelStart App en wat zij hier nog meer mee kunnen. Daarnaast gaat hij in op de functionaliteiten van de verschillende SnelStart-pakketten voor ondernemers, zodat je goed kunt bepalen welk pakket het meest geschikt is voor een klant.

Na deze training kun je:

  • Je klanten adviseren welk SnelStart-pakket het beste bij ze past
  • Uitleggen wat klanten zien in - en hoe ze werken met - de SnelStart App
  • In SnelStart 12 de aangeleverde administratie van jouw klanten verwerken

Meer informatie en trainingsdata vind je hier

Training Online samenwerken: het vervolg

Werk je al een tijdje digitaal samen met je klanten in SnelStart en wil je er graag het maximale uithalen? Volg dan de training ‘Online samenwerken: het vervolg’. Tom vertelt over de mogelijkheden die SnelStart biedt voor het koppelen met andere software, waardoor het werk nog meer geautomatiseerd wordt.

Daarnaast laat hij zien hoe RGS het eenvoudiger maakt om gegevens uit te wisselen met andere software en instanties zoals de Belastingdienst, de KVK en banken. Tom: ‘Als je toekomstbestendig wilt zijn als kantoor, dan is het verstandig om te starten met RGS. In de training laat ik zien wat er mogelijk is en hoe je snel een koppeling met RGS maakt in SnelStart’.

Na deze training:

  • Weet je alles over verschillende koppelingen voor een meer geautomatiseerde administratie
  • Weet je hoe je RGS optimaal inzet
  • Ken je de meestgebruikte SnelStart-tools voor het pakket Accountant

Meer informatie en trainingsdata vind je hier.

Deelnemers geven deze trainingen gemiddeld een 8,4!

Nieuw: combi-deal

Klaar om door te pakken? Maak dan gebruik van onze combi-deal. Volg Online Samenwerken: het begin en Online Samenwerken: het vervolg en profiteer van € 100,- korting. Neem hiervoor contact op via trainingen@snelstart.nl of bel naar 0222 - 31 30 62.

Schrijf je in voor een training 

 Ben je tevreden met onze software?

  • Je kunt nu al je abonnement bevestigen. De proefperiode blijft gratis

112x116_Annet en Danny

Vragen? Bel, mail of chat met Danny of Annette

Kom je er even niet uit? Of wil je weten wat SnelStart voor jouw kantoor kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Bel met Danny van der Wouden of Annette Hoekstra op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl.