3: Kies het juiste pakket
voor jouw klant

Makkelijk boekhouden betekent niet voor elke klant hetzelfde. Kies per klant welk van de 7 pakketten het beste bij jullie samenwerking past.

Goed op weg met SnelStart

Bekijk in een paar minuten hoe je een goede start maakt met SnelStart óf lees hieronder op je gemak alles door.

 

Overzicht pakketten en kosten

Eén ding hebben al je klanten gemeen: ze willen dat hun administratie op orde is en ze schakelen daarvoor jouw deskundigheid in. De ideale administratieve ondersteuning kan echter per klant verschillen. Soms is het voldoende als de bonnetjes en facturen in de administratie komen, andere klanten werken met uitgebreide voorraadsystemen. De één blijft graag nauw betrokken bij de administratie, de ander besteedt het liefst alles aan je uit. Met SnelStart Accountant bedien je elke klant op maat met het juiste pakket. Bekijk het overzicht van alle pakketten en de kosten per pakket.

Al vanaf 8 euro per maand (excl. btw) kan een klant digitaal gegevens aanleveren. Jij houdt alle controle over de boekingen. Vanaf €13,50 per maand (excl. btw) kan je klant ook zelf factureren en een deel van zijn boekhouding doen. Deze handige keuzehulp helpt je snel het juiste pakket voor je klant te bepalen.

De klant krijgt een eigen licentie voor het pakket naar keuze. Er zijn veel kantoren die de pakketkosten verwerken in hun maandprijs, maar je kunt ook afspreken dat de klant de abonnementskosten betaalt.
SnelStart 12 Plus

 

E-book met uitleg en voorbeelden

Meer informatie over de verschillende softwarepakketten waarmee je met SnelStart de administratie van je klanten kunt automatiseren? Lees dan het boekje (pdf) over de verschillende softwarepakketten en deel het met je klanten. Zo kies je samen met je klant het juiste pakket.

Na het lezen van dit e-book weet je:

• Wat ondernemers kunnen met de verschillende SnelStart-pakketten.

• In welke situaties je klanten bepaalde functionaliteiten goed kunnen gebruiken.

• Welk pakket het beste bij je klant past.

• Hoe SnelStart meegroeit met je klant.


Luister en kijk je liever ? In de video hieronder geeft SnelStart-trainer Tom van den Brink in minder dan 11 minuten uitleg over de verschillende pakketten.


Tevreden met je nieuwe boekhoudsoftware?

Je kunt nu al je abonnement activeren. Je eerste maand blijft gratis. Klik bij 'Taken' op 'Bevestig abonnement' en ervaar direct alle gemakken.

Meestgestelde vragen

Welke pakketten zijn er voor mijn klanten?

SnelStart heeft verschillende pakketten voor jouw klanten, zodat je op een passende manier online kunt samenwerken. Wil je klant niets weten van de boekhouding, of houdt hij een heel deel zelf bij? Hier vind je een overzicht van alle pakketten en de kosten per pakket. 

Al vanaf 8,00 per maand (excl. btw) kan een klant digitaal gegevens aanleveren. Jij houdt alle controle over de boekingen.

Vanaf 13,50 per maand (excl. btw) kan jouw klant ook zelf factureren en een deel van zijn boekhouding doen. 

De klant krijgt een eigen licentie voor het pakket naar keuze.

Hoe bepaal ik snel het juiste pakket voor mijn klant?

Deze handige keuzehulp helpt je snel het juiste pakket voor je klant te bepalen. 

Wil je de functionaliteiten en kosten per pakket vergelijken? Hier vind je een overzicht van alle pakketten en de kosten per pakket. 

 

Wat kosten de pakketten?

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende pakketten voor klanten. Je vindt hier ook de kosten voor ieder pakket. 

Wie betaalt er voor het softwarepakket van de klant?

De accountant of boekhouder kan tijdens het aanmelden voor online samenwerken kiezen wie er betaalt: de ondernemer of het kantoor. De keuze wordt gemaakt in stap 3: wie ontvangt de factuur?

Er zijn veel kantoren die de pakketkosten verwerken in hun maandprijs, maar je kunt ook afspreken dat de klant de abonnementskosten betaalt.

Bekijk en download het handige e-book over de verschillende pakketten voor ondernemers

De pakketten van SnelStart helpen op verschillende manieren om een administratie te automatiseren. Dit nieuwe e-book legt je uit wat de diverse pakketten precies bieden.

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Wat ondernemers kunnen doen met de verschillende SnelStart-pakketten
  • In welke situaties je klanten bepaalde functionaliteiten goed kunnen gebruiken
  • Hoe SnelStart meegroeit met het bedrijf van de klant
  • Welk pakket het beste bij de klant past

Download het e-book

Wat is het verschil tussen SnelStart 12 en SnelStart Web?

De naam verklapt het al: SnelStart Web is de online versie van SnelStart. Web is overal te gebruiken. Via smartphone, tablet of mobiel log je overal ter wereld in.

SnelStart 12 is de desktopversie. Deze download je op je computer. De desktopversie is een stuk uitgebreider. Hierin kun je werken in online administraties, maar het programma zelf staat lokaal opgeslagen.

Alles wat jij in SnelStart 12 doet, wordt automatisch overgenomen in SnelStart Web. En andersom. Als accountant zal je merken dat jij meer in SnelStart 12 werkt, terwijl jouw klanten nagenoeg hun hele administratie in Web kunnen voeren. SnelStart Web is zeer toegankelijk. Ook ondernemers, die minder boekhoudkennis hebben, kunnen hier prima mee uit de voeten.

Hieronder een kort overzicht met functies welke jij in SnelStart Web of 12 kunt gebruiken.

Wat doe je in Web? Wat doe je in SnelStart 12?
Dashboard: verschillende overzichten, o.a. btw-status klanten, werkvoorraad Gemakkelijk online samenwerken met je klanten
Activa module: automatisch afschrijven bedrijfsmiddelen Slimme en uitgebreide zoekmogelijkheden voor efficiënte controle
Bulkverwerking inkoopfacturen o.b.v. OCR Snel periodevergelijkingen en - balansen maken
Balans- en resultaatoverzichten: handig om online bij de hand te hebben Transitorisch boeken
  Eenvoudig gebruikers binnen eigen kantoor toevoegen

 

Ik wil graag online samenwerken met een klant. Hoe meld ik een klant aan bij SnelStart?

Met een SnelStart Accountant-licentie kunnen klanten worden uitgenodigd om online samen te werken. Ook kunnen klanten die zelf een SnelStart-licentie hebben jou uitnodigen om online samen te werken.

Als administratiekantoor krijg je kosteloos rechten, zodat je altijd bij de administratie van de klant kunt. De administratie is snel te vinden in het overzicht op het startscherm.

Lees hier hoe je stap voor stap een klant toevoegt voor online samenwerken.

Lees hier hoe je een klant mét een SnelStart-licentie toevoegt voor online samenwerken.

Lees hier hoe klanten jou kunnen toevoegen voor online samenwerken.

Tip: laat je klant direct de app downloaden voor het eenvoudig inscannen en aanleveren van bonnetjes.

Moet mijn klant alles zelf doen als we online samenwerken?

Nee, de taakverdeling bepalen jullie zelf. Jouw klant kan bijvoorbeeld heel eenvoudig online facturen maken en digitaal bonnetjes aanleveren, waarbij jij de controle houdt over de boekingen en de aangiftes verzorgt.

Kan een klant meerdere online administraties voeren?

Een administratie- of accountantskantoor kan per ondernemer maar één online administratie aanmelden. Als de ondernemer extra online administraties wil gebruiken, dan kan de ondernemer deze zelf aanmaken.

Elke extra online administratie kost € 3,00 per maand. In dit artikel lees je hoe je extra online administraties aanmaakt.

Wanneer je online wil samenwerken met je klant en je voor deze klant al meerdere administraties beheert, dan kun je voor de eerste administratie de klant uitnodigen om online samen te werken.

Elke volgende administratie geef je eerst vrij. Nadat je de administratie hebt vrijgegeven, kan de klant deze op naam zetten en toevoegen aan zijn of haar licentie. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

Kan ik met meerdere collega's in een online administratie werken?

Ja, door extra gebruikers aan te maken kun je met meerdere collega’s/medewerkers tegelijkertijd in dezelfde administraties werken. Dankzij de online administraties werken jullie altijd in de meest up-to-date versie.

Bij iedere licentie zit een hoofdgebruiker en één extra gebruiker inbegrepen. Voor iedere gebruiker meer betaal je per gebruiker, per maand € 6,00 boven op je pakketkosten van € 47,50. Deze gebruikers kunnen vanaf hun eigen computer dezelfde functies gebruiken als jij. Het is mogelijk bepaalde functies voor extra gebruikers te verbergen, zoals bijvoorbeeld het financieel dashboard.

Tip: werk je met veel extra gebruikers? Gebruik dan een algemeen e-mailadres en wachtwoord.

Je voegt gebruikers toe in SnelStart 12. Na het instellen worden deze gegevens automatisch overgenomen in SnelStart Web en kan de extra gebruiker ook hierop inloggen. In dit artikel lees je precies hoe je gebruikers toevoegt en verwijdert.

112x116_Annet en Danny

Staat je vraag er niet bij?

Kom je er even niet uit? Of wil je weten wat SnelStart voor jouw kantoor kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Bel met Danny van der Wouden of Annette Hoekstra op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl.