4: Koppel met veelgebruikte applicaties

SnelStart koppelt met honderden applicaties; van kassasystemen tot programma’s voor financiële rapportage, voorraadbeheer, salarisadministratie en planning. Met deze koppelingen verlaag je op eenvoudige wijze je werkdruk en verklein je de kans op fouten.

Goed op weg met SnelStart

Bekijk in een paar minuten hoe je een goede start maakt met SnelStart óf lees hieronder op je gemak alles door.

 

Automatiseren is de oplossing

Heb jij de tijd en ruimte om in te spelen op veranderende klantverwachtingen? Wil je graag meer werk met minder middelen verzetten? Dan is automatiseren de oplossing. Slimme koppelingen tussen de boekhoudsoftware en andere accountancy-applicaties besparen tijd en creëren ruimte om als kantoor verder te groeien. Op deze pagina vind je een paar handige voorbeelden.

Weg met tijdrovend handmatig werk

Bij veel accountants- en administratiekantoren bevatten de bedrijfsprocessen veel handmatige activiteiten. Denk aan het boeken van facturen, het samenstellen van aangiftes of rapportages en het verwerken van salarissen.  Slimme koppelingen tussen je boekhoudsoftware en andere software-applicaties zorgen dat je steeds minder handmatige handelingen hoeft uit te voeren. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten, bijvoorbeeld bij het overnemen van gegevens.

Ga mee in de digitale transformatie en stel je toekomst veilig

Hoe meer kantoorprocessen je digitaliseert, hoe meer ruimte er ontstaat om als kantoor verder te groeien. Groei doordat je meer klanten snel en goed kunt bedienen. Of groei doordat je meer toegevoegde waarde levert aan klanten, in de vorm van advies of extra diensten. Zo speel je in op veranderende klantenverwachtingen en maak je jouw kantoor toekomstbestendig.
Blog koppelingen accountants puzzel

Kies je koppeling

SnelStart werkt samen met een groot aantal softwarepartners. Zij leveren slimme oplossingen voor problemen waar jij als boekhouder (óf jouw klanten) tegenaan loopt. Denk hierbij aan koppelingen met applicaties voor:

• Salarisverwerking
• Urenregistratie
• Werkbonnen
• (Webwinkel)facturen
• Debiteurenbeheer
• Financiële rapportage
• CRM
• Belastingaangiftes

SnelStart heeft niet alleen koppelingen met de grotere, veelgebruikte programma's, maar ook met veel branche- en bedrijfsspecifieke applicaties.

Overzicht

Op onze pagina met softwarepartners vind je het overzicht met alle koppelingen. Via de filters links in het scherm vind je de programma's waarmee SnelStart koppelt. Als je doorklikt naar die specifieke koppelpagina vind je hoé je SnelStart koppelt aan het programma wat je gebruikt. Het maken van deze koppeling gaat heel eenvoudig. In vrijwel alle gevallen is de koppeling binnen 10 minuten actief.

Tevreden met je nieuwe boekhoudsoftware?

Je kunt nu al je abonnement activeren. Je eerste maand blijft gratis. Klik bij 'Taken' op 'Bevestig abonnement' en ervaar direct alle gemakken.

112x116_Annet en Danny

Vragen? We helpen je graag

Kom je er even niet uit? Of wil je weten wat SnelStart voor jouw kantoor kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Bel met Danny van der Wouden of Annette Hoekstra op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl.