SnelStart 12, Web & App

Wat zijn de verschillen tussen de modules en wat kun je met iedere module?

Als je leest over SnelStart kom je verschillende modules tegen. We hebben het soms over SnelStart Web, soms over de SnelStart App en een andere keer over SnelStart 12. Wat is het verschil tussen deze modules en wat kun je ermee?

 

Online administratie

Bij een online administratie worden alle gegevens online, in de cloud, bewaard. Hierdoor kun je de administratie altijd en overal ter wereld openen, bekijken en bijwerken. Daarnaast kun je op deze manier gemakkelijk met meerdere mensen in dezelfde administratie werken. Zo kunnen bijvoorbeeld jij en je klant vanaf verschillende locaties tegelijk, elk met eigen inloggegevens, inloggen in de boekhouding van de ondernemer. 

Alle gegevens uit je administratie staan opgeslagen in Azure, het cloud-platform van Microsoft. Daarnaast raden we je aan om regelmatig een back-up te maken. Handig als je bijvoorbeeld een fout wil terugdraaien.

 

Je werkt steeds in dezelfde administratie

Je werkt steeds in precies dezelfde administratie, hetzelfde bestand dat opgeslagen is in de cloud. Je kunt je administratie openen, bekijken en bijwerken in verschillende modules. Je kiest zelf welke module en welke manier van werken jij het prettigst vindt. Er zijn drie verschillende modules: 

  • SnelStart 12
  • SnelStart Web 
  • SnelStart App

SnelStart 12

SnelStart 12 is de uitgebreide desktopversie van SnelStart. SnelStart 12 download en installeer je op je PC. Hoewel het een desktopversie is, werk je 'online'. De administratie waar je in werkt staat namelijk opgeslagen in de cloud. Het is dus wel belangrijk dat je altijd met het internet verbonden bent.

Als boekhouder werk je veel in deze module,  maar ook ondernemers die het pakket inBalans, inZicht of inControle gebruiken, werken veel in SnelStart 12. Hierin voer je de handelingen uit bij bijvoorbeeld meer complexe opties voor facturatie (omzetten van orders naar facturen, periodiek factureren), het instellen van je boekhouding, zoals het toevoegen van grootboekrekeningen en voor het uitdraaien van rapportages.

 

SnelStart Web

In de SnelStart Web module werk je eenvoudig op je telefoon of een tablet. SnelStart Web open je via je internetbrowser. Je hoeft hierbij geen programma op je apparaat te downloaden.

SnelStart Web werkt eenvoudig. Het spreekt voor zich en is handig voor ondernemers zonder boekhoudkundige kennis. Ze kunnen hierin binnen een handomdraai artikelen en klanten toevoegen of facturen maken. Ook beschikt Web over een online dashboard waarop een ondernemer kan aflezen hoe hij er financieel voor staat.

 

SnelStart App

De app download je via Google Play of App Store op je mobiel. De SnelStart App heeft precies dezelfde functies als SnelStart Web.

Ook hebben ondernemers altijd de laatste cijfers bij de hand dankzij het dashboard en kunnen ze direct op locatie een offerte aanmaken.

Tijd besparen met de SnelStart App: bonnetjes scannen

Via de App maak je een foto van een bonnetje of factuur. SnelStart herkent de gegevens op de bon en vult deze automatisch voor je in. Jij controleert de gegevens en vult ze eventueel aan. Klaar!

  1. Open de SnelStart-app. Nog niet gedownload? De app is beschikbaar voor IOS en Android.

  2. Kies bon of factuur en kies Toevoegen.

  3. SnelStart scant de bon en vraagt je om de bon te controleren in 2 stappen:

    • Controleer de gegevens die automatisch zijn ingevuld en vul aan waar nodig.

    • Kies waar de kosten voor waren.


Ben je tevreden met onze software?

 

chat3

Vragen? We helpen je graag

Kom je er even niet uit? Of wil je weten wat SnelStart voor jouw kantoor kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Bel met Danny van der Wouden of Annette Hoekstra op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl.