Koppelingen

Even een snelle financieringsaanvraag checken, met een paar klikken op de knop de ib-aangifte van klanten berekenen en versturen of de salarisrun voor een deel geautomatiseerd laten verlopen. Dat kan dankzij onze koppelingen.

Nextens

Geen handmatige handelingen meer bij de aangifte dankzij de slimme koppeling tussen Nextens en SnelStart. Dankzij RGS worden grootboekrekeningen automatisch gekoppeld aan de velden in de aangifte. Jij controleert en verstuurt aangiftes met een snelle handeling naar de Belastingdienst. Hierdoor houd je tijd over voor fiscaal advies aan jouw klant.

Lees meer over Nextens & SnelStart 

Visionplanner

Met Visionplanner stel je snel managementrapportages samen en heb je meer inzicht in de trends en financiële ontwikkeling van het bedrijf van je klant. Met de koppeling maak je eenvoudig een planning en begroting en vergelijk je de actuele stand en prognose. En dat alles natuurlijk volledig online. Een ideaal platform voor ondernemer en accountant. Snel, simpel en samen.

Lees meer over Visionplanner & SnelStart

Koppelingen

Nmbrs

Het verwerken van de salarisrun kan heel wat tijd in beslag nemen. Nmbrs helpt. Het handmatig overnemen van gegevens is niet nodig. Na het draaien van de salarisrun worden journaalposten met een druk op de knop op de juiste kostenplaats geboekt.

Lees meer over Nmbrs & SnelStart

LoanStreet

Snel en eenvoudig een kredietaanvraag checken en aanvragen voor je klant doe je met LoanStreet. LoanStreet biedt toegang tot 17 aanbieders van financieringen, waaronder banken, crowdfunders, factoring-maatschappijen en leasemaatschappijen. Binnen enkele minuten kun je je klant adviseren over een financiering voor een investering.

Lees meer over LoanStreet & SnelStart