Starten met SnelStart 12

Maak je account gereed voor gebruik

Snelstart 12 is de uitgebreide desktopversie van SnelStart. Als boekhouder werk je veel in SnelStart 12 en waarschijnlijk minder in SnelStart Web of de app. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende modules van SnelStart.

Onderstaand vind je een aantal stappen voor een goede start met SnelStart 12.

1. SnelStart installeren

De eerste stap is het installeren van SnelStart 12 op je computer. Je kunt het installatiebestand downloaden op onze website. Na het downloaden voer je het bestand uit en installeer je het programma.

2. SnelStart opstarten en activeren

Na het installeren van de software verschijnt een pictogram op je bureaublad, waarmee je het programma kunt opstarten. Log vervolgens in om SnelStart te activeren.

3. Een administratie maken

SnelStart maakt automatisch een online administratie aan met de naam 'mijn administratie'. Je kunt de naam van deze administratie wijzigen via Administratiebeheer. Je kunt zelf een extra administratie aanmaken.

4. Extra gebruikers

In SnelStart 12 kun je onbeperkt extra gebruikers toevoegen. Als hoofdgebruiker bepaal jij welke functies deze extra gebruikers mogen beheren.

Waarom extra gebruikers?
Op deze manier kun jij samen met collega’s/medewerkers tegelijkertijd in dezelfde administraties werken. Dankzij de online administraties werken jullie altijd in de meest up-to-date versie. Daarnaast hoef je geen compleet nieuwe licentie aan te schaffen.

Kosten extra gebruikers
Bij iedere licentie zit een hoofdgebruiker en één extra gebruiker inbegrepen. Voor iedere gebruiker meer betaal je per gebruiker, per maand €5,- boven op je pakketkosten van €35,-. Deze gebruikers kunnen vanaf hun eigen computer dezelfde functies gebruiken als jij. Het is mogelijk bepaalde functies voor extra gebruikers te verbergen, zoals bijvoorbeeld het financieel dashboard.

Tip: werk je met veel extra gebruikers? Gebruik dan een algemeen e-mailadres en wachtwoord.

Toevoegen in SnelStart 12
Je voegt gebruikers toe in SnelStart 12. Na het instellen worden deze gegevens automatisch overgenomen in SnelStart Web en kan de extra gebruiker ook hierop inloggen. In het stappenplan hieronder lees je precies hoe je gebruikers toevoegt en verwijdert.

Zo voeg je extra gebruikers toe in SnelStart 12

Vragen?

Heb je vragen over de software? Je vindt informatie over verschillende onderwerpen en uitgebreide stappenplannen op ons Kennisplein. Bovenaan de pagina kies je voor SnelStart 12 voor een overzicht van alle informatie over deze module.

Ben je tevreden met onze software?

 

112x116_Annet en Danny

Vragen? We helpen je graag

Kom je er even niet uit? Of wil je weten wat SnelStart voor jouw kantoor kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Bel met Danny van der Wouden of Annette Hoekstra op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl.