<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Accountants_1
Accountants_2
Accountants_3
Accountants_4
Accountants_5

Ben jij het zat dat klanten met onleesbare papieren bonnen aan komen? Mis jij handvatten om klanten enthousiast te krijgen voor online samenwerken? En wil jij piekdrukte verminderen?


Daar is nu een oplossing voor: de SnelStart Accountant formule. Een compleet boekhoudprogramma met een enorme hoeveelheid functionaliteiten en koppelingen voor iedere accountant en boekhouder. Incl. alle handvatten die jij nodig hebt om aan de slag te gaan en je bedrijf te laten groeien.

Met SnelStart Accountant werk je makkelijk digitaal samen en zorg je voor een completere, betere aanlevering van de administratie door je klanten.

Zo bespaart Rita tijd met digitaal samenwerken

  • Zeg vaarwel tegen een rommelige stapel bonnetjes van klanten
  • Meer tijd overhouden voor advies en nieuwe klanten
  • Minder piekdrukte en administratie van klanten altijd up-to-date

Meer dan alleen boekhoudsoftware

Met SnelStart Accountant krijg je meer dan alleen de boekhoudsoftware. Je ontvangt van ons de Accountant formule, met daarin praktische whitepapers over samenwerken met je klant, een e-book vol tips en inspiratie om je bedrijf te laten groeien, 1-op-1 advies en meer. Ontdek het geheim van online samenwerken met SnelStart.

Bekijk wat je krijgt

Op welke manier wil jij online samenwerken?

De ene klant levert zijn hele administratie bij jou aan, terwijl de ander voor een groot deel zelf de boekhouding bijhoudt. Voor elk type klant is er een passend boekhoudpakket in SnelStart. Bepaal samen met je klant hoe jullie de administratie verdelen.

Ontdek alle mogelijkheden

Dat is nog niet alles, we doen het samen

SnelStart is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 35 jaar dé boekhoudsoftware biedt aan alle type ondernemers. Van zzp'ers en mkb'ers tot accountants. Al meer dan 4.000 accountants en boekhouders gebruiken SnelStart.

Wij maken boekhouden makkelijk, voor iedereen. Lukt het even niet? Wij zijn er voor je. Onze uitgebreide supportafdeling met 60+ specialisten en trainers staan voor jou en je klanten klaar. 

SnelStart Accountant klantenservice

We staan voor je klaar

Wil je graag weten wat SnelStart Accountant voor jouw kantoor kan betekenen?

Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! Je kunt bellen met onze accountmanagers op 0222 36 30 62.

Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl. Of maak en belafspraak:

Maak een belafspraak