Bespaar tijd en fouten met de RGS Brugstaat

Gebruik je geen koppelingen met fiscale en rapportagesoftware en neem je handmatig gegevens over? Bespaar tijd en fouten en download een RGS Brugstaat voor elke administratie.

Kantoren die geen gebruik maken van koppelingen met fiscale en rapportagesoftware, moesten gegevens daarvoor tot nu toe handmatig overnemen vanuit de verschillende klant-administraties.

Bespaar tijd en fouten. Download een RGS Brugstaat  voor elke administratie. Dat scheelt veel tijd en fouten. 

Op deze pagina op onze website vind je antwoord op de meest gestelde vragen over de RGS Brugstaat en de Aangiftemodule Winstdeel Inkomstenbelasting. 

 

Wat is een RGS Brugstaat?

De RGS Brugstaat is een gestandaardiseerde lijst met grootboekrekeningen en saldo's die je kunt downloaden vanuit de administratie. De lijst heeft de vorm van een xml-bestand. Het bevat alle saldo's en balanstotalen die nodig zijn voor bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting (IB) of vennootschapsbelasting (VPB). 

 

Hoe werkt het? 

Je kunt de RGS Brugstaat samenstellen vanuit elke administratie die is gekoppeld aan RGS. Dit bestand kan worden gedownload vanuit SnelStart en daarna geüpload in andere fiscale of financiële softwarepakketten. Zo hoef je geen cijfers meer handmatig uit de administratie over te nemen. Dat scheelt veel tijd en verkleint de kans op (typ)fouten. 

 

Meer weten? 

Op deze pagina op onze website vind je antwoord op de meest gestelde vragen over de RGS Brugstaat en de Aangiftemodule Winstdeel Inkomstenbelasting. 

 

chat3

Vragen? Bel, mail of chat

Kom je er even niet uit? Onze Klantenservice helpt graag. Neem gerust contact met ons op via 0222 36 30 60 of neem een kijkje op het Kennisplein.

Naar Kennisplein