Bonnetjes-scannen-met-telefoon-inorde
bonnentje scannen bij tankstation inorde
inorde gebruiken op mobiel
inorde gebruiken op laptop
ondernemer tevreden met inorde

Met digitaal werken maak je een eenvoudige start met de nieuwe manier van werken, zonder ingrijpende veranderingen. Zo houd jij de controle over de boekingen en leveren je klanten alleen de gegevens aan. Maar in plaats van op papier, komen gegevens nu digitaal binnen en staan ze meteen veilig in de online administratie. Ondernemers kunnen inOrde alleen gebruiken in samenwerking met een administratie- of accountantskantoor.

Met digitaal werken heb je meer tijd, meer controle over je werk en maak je meer omzet, zonder dat je geleefd wordt. Zo ben je vrij om te doen wat je wilt.

  • Digitaal werken, zonder ingrijpende veranderingen
  • Reken af met te laat of foutief aangeleverde administraties
  • Verminder piekdrukte: meer tijd en meer omzet zonder dat je geleefd wordt
button-gratis-1mei

Simpel en snel aan de slag

SnelStart helpt je met de transitie naar digitaal werken. Daarom hebben we alle informatie voor een gemakkelijke en snelle start bij elkaar gezet in een handig en tijdelijk gratis starterspakket. In het starterspakket vind je alle informatie en materialen, waaronder een brochure, heldere instructies voor het instellen van het pakket en een stappenplan voor je klanten. Zo maak je simpel en snel alles inOrde.

Het starterspakket digitaal werken: nu tijdelijk gratis

SnelStart biedt een compleet starterspakket voor boekhouders en accountants. In het gratis starterspakket vind je alle tools om te starten met digitaal werken. 

Vraag nu tijdelijk het gratis starterspakket aan en ontdek hoe je een eenvoudige start met de nieuwe manier van werken kunt maken, zonder ingrijpende veranderingen. 

  • Toekomstgericht werken, zonder ingrijpende veranderingen
  • Reken af met te laat of foutief aangeleverde administraties
  • Meer tijd en controle over piekdruktes, zonder geleefd te worden
Accountants_offer

Je krijgt veel meer tijd voor je onderneming

Mariëtte Muller van Het CijferParadijs en Harry Denie van Denie Schilders

Eenvoudig digitaal samenwerken, zonder ingrijpende veranderingen

Het verwerken van de administratie van je klanten was nog nooit zo eenvoudig. Klanten leveren de gegevens eenvoudig aan via de SnelStart Digitale Brievenbus of App. 

 

Dankzij de makkelijk in te stellen bankkoppeling staan alle bij- en afschrijvingen gelijk goed in de administratie. Zo voorkom je fouten, heb je de bewaarplicht op orde en krijg je meer tijd of meer omzet zonder dat je geleefd wordt.

Digitaal werken, zonder ingrijpende veranderingen

Vraag nu het gratis starterspakket aan

annette-contact-inorde

We staan voor je klaar

Wil je graag weten hoe je digitaal kunt werken met jouw kantoor?
Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! Je kunt bellen met het salesteam op 0222 36 30 62. Stel je liever een vraag via e-mail? Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer is inOrde beschikbaar?
Kantoren kunnen vanaf 7 januari de bèta-versie van inOrde samen met hun klanten proberen.
inOrde is beschikbaar als bèta-versie. Wat is een bèta-versie?
Bèta-versie betekent dat het pakket nog in ontwikkeling is. Het pakket is nog niet voor iedereen beschikbaar en nog niet alle functionaliteiten zitten erin.

Pas wanneer de versie uit bèta is wordt inOrde op de website aangeboden als pakket. Ook dan kunnen alleen ondernemers die samenwerken met een administratie- of accountantskantoor inOrde gebruiken.
Hoe bied ik mijn klanten inOrde aan?
Het aanmelden van een klant voor inOrde gaat via de knop Online Samenwerken in SnelStart 12. Na het aanmelden ontvangt de klant een e-mail waarmee hij of zij de aanvraag moet bevestigen, voordat de online samenwerking begint.
Tot welke datum kan ik inOrde gratis uitproberen?
Je kunt de inOrde bèta-versie tijdelijk gratis proberen. Daarna kost het pakket € 7,50 per maand.

We communiceren van te voren naar klanten dat de gratis bèta-versie stopt en automatisch overgaat in een betaald abonnement.
Hoeveel inOrde pakketten kan ik gratis uitproberen?
Al je klanten kunnen inOrde in de bèta-versie gratis gebruiken. Er zit geen maximum aan het aantal pakketten dat je gratis kunt proberen.
Hoe vertel ik mijn klanten over inOrde en hoe leer ik ze om ermee te werken?
We maken materialen die kantoren en ondernemers op weg helpen met inOrde. Op deze pagina vind je alle informatie bij elkaar, zoals een webinar, een brochure en stappenplannen om te starten met inOrde.
Als ik besluit te stoppen met inOrde, ben ik dan alle ingevoerde gegevens kwijt?
Nee, de gegevens die via inOrde worden toegevoegd aan een online administratie blijven gewoon in die administratie staan, ook als je klant na een tijdje geen inOrde meer wil gebruiken. De online administratie staat altijd veilig in de cloud. Het kantoor heeft toegang tot de online administratie via het pakket Accountant.

Het pakket inOrde is het portaal waarmee de ondernemer de administratie kan bekijken en waarmee inkoop- en bankgegevens aan de administratie toegevoegd worden.

Het pakket inOrde kan 2 weken voor het einde van de maand worden opgezegd.
Is dat wel veilig, administraties bewaren in de cloud?
Met inOrde staan online administraties veilig in de cloud. Daarmee bedoelen we dat je gegevens zijn opgeslagen op een beveiligde server in een Nederlands datacenter. Bij een online administratie loop je daardoor niet langer het risico je gegevens te verliezen door bijvoorbeeld brand of diefstal. Het niveau van de beveiligingsmaatregelen rond een centrale server is veel hoger dan thuis of op kantoor.

SnelStart gebruikt het cloudplatform Azure van Microsoft. Microsoft beheert ook de servers van andere grote organisaties, waaronder verzekeringsmaatschappijen, banken, vliegtuigmaatschappijen en overheidsorganisaties. Iedere dag worden back-ups in het datacenter gemaakt. Dan wordt een kopie van de volledige database gemaakt. De servers worden 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt en gecontroleerd.
Kan een klant een boeking maken of aanpassen?
Ondernemers kunnen geen boekingen maken of gegevens in boekingen aanpassen. Ondernemers kunnen alleen informatie digitaal aanleveren. Ze leveren bonnetjes en inkoopfacturen digitaal aan via de app of de mailbox. Daarnaast kunnen ze een koppeling maken met hun bank.

Ondernemers kunnen hun administratie alleen online inkijken via de app of SnelStart Web. Een klant met inOrde kan niet inloggen in SnelStart 12.
Kunnen mijn klanten facturen maken in inOrde?
Nee, ondernemers kunnen geen facturen maken in het pakket inOrde. Een ondernemer kan factureren vanaf het pakket inStap. Klanten kunnen upgraden naar inStap via MijnSnelStart in SnelStart Web of de app.

Klik hier voor meer informatie over het pakket inStap of andere pakketten.

Hoe voegt mijn klant inkoopfacturen en bonnetjes toe aan de administratie?
De klant kan bonnetjes fotograferen met de app. Of inkoopfacturen sturen naar de mailbox.

Tijdens het uploaden van de bonnetjes en inkoopfacturen vindt op de achtergrond ons OCR (optical character recognition, oftewel optische tekenherkenning)-proces plaats. Alle bestanden doorlopen automatisch het OCR-proces tijdens het opladen. Alle herkende gegevens, zoals de leverancier en de bedragen, worden automatisch ingevuld in de administratie. Het administratie- en accountantskantoor hoeft het boekingsvoorstel alleen te controleren en waar nodig aan te vullen.
Hoe maak je een bankkoppeling?
Je kunt de zakelijke bankrekening koppelen aan de administratie in SnelStart. Een bankkoppeling zorgt ervoor dat de bankafschriften dagelijks in de boekhouding terechtkomen. Dat betekent dat SnelStart alle bankmutaties automatisch op de goede plek in de boekhouding zet. Zo is een deel van de administratie direct bijgewerkt.

In dit overzicht op het Kennisplein vind je hoe je dit doet.

Let op: je kunt ING, Knab, Triodos, Rabobank en ABN AMRO koppelen aan SnelStart. Van andere banken kun je de afschriften inlezen en handmatig verwerken.
Hoe werken de btw-aangifte en jaarafsluiting in inOrde?
Het administratie- of accountantskantoor doet de btw-aangifte en de jaarafsluiting. Dit verloopt net zoals bij alle andere online administraties in SnelStart.

Klik hier voor meer informatie over de jaarafsluiting in SnelStart.