Prijsafspraken beheren

Individuele prijsafspraken registreer je makkelijk

Prijsafspraken en kortingen in SnelStart 12

Je bedrijf is groeiende. Steeds vaker maak je gerichte prijsafspraken met individuele klanten. Maar waar noteer je de gemaakte prijsafspraken? Zorg ervoor dat deze afspraken geregistreerd worden in je administratie. Met SnelStart inBalans heb je de mogelijkheid om gemaakte prijsafspraken per klant, artikel of artikelgroep te registeren. 

Maak de volgende factuur voor een klant en zorg dat de korting alvast goed ingesteld staat. Zo kan elke medewerker offertes en facturen maken, zonder dat er moet worden gezocht naar de gemaakte prijsafspraken. En ook nu zet je een offerte weer gemakkelijk om in een factuur.  

Wil je (individuele) prijsafspraken vast leggen en automatisch verwerken op offertes en facturen? Lees dan nu hoe je dit stap voor stap kunt inrichten.

Hier lees je meer over de verschillende mogelijkheden om prijsafspraken en kortingen te verwerken en de werking hier van.

 

Extra functionaliteiten

Dit was de laatste stap. Wil je werken met margeregelingen of abonnementen automatisch factureren? Bekijk dan de bonusstap met extra functionaliteiten

 

Bevestig je abonnement

Bevalt het werken met inBalans? Bevestig dan meteen je abonnement. Je betaalt pas ná de 30 dagen proefperiode.   Klik in de software bij 'Taken' op 'Bevestig abonnement' en ervaar direct alle gemakken.

visual-portret klantenservice

Vragen? Bel, mail of chat

Kom je er even niet uit? Onze Klantenservice helpt graag. Neem gerust contact met ons op via 0222 36 30 60 of neem een kijkje op het Kennisplein.

Naar Kennisplein