Binnen 1 minuut een factuur versturen

Altijd en overal facturen maken en versturen.
Onbeperkt, want wij willen jou niet beperken met ondernemen.

Snel aan de gang? Bekijk de video

 

Snel een factuur versturen

Misschien is dit de eerste factuur die je ooit maakt. Misschien wel de zoveelste? Met SnelStart is het zo gepiept. Wij beloven dat jij binnen één minuut een gepersonaliseerde factuur kunt maken. Hoe sneller jij de factuur verstuurt hoe sneller deze betaald wordt.

 

Stap voor stap

Open je online administratie. Ga naar Facturen en kies Nieuwe factuur. Je maakt de factuur in 4 stappen:
  1. Selecteer de klant voor wie de factuur is of klik op + Nieuwe klant om een nieuwe klant aan te maken.

  2. SnelStart vult automatisch de factuurdatum, order/leverdatum en betalingstermijn in. Controleer deze gegevens en klik op Dit klopt zo. Je kunt er eventueel ook nog een orderreferentie aan toevoegen.

  3. In stap 3 kunnen de orderregels worden gemaakt. Vul het aantal in en in het veld om omschrijving kan het artikel worden opgehaald of kies voor + nieuw artikel om een nieuw artikel aan te maken. Klik op het grote + plus teken om een nieuwe orderregel toe te voegen. Je kunt hier ook kiezen voor Tussentijds opslaan. De factuur wordt dan als concept in het factuuroverzicht opgeslagen. Je kan de factuur dan op een later moment afronden.

  4. In stap 4 kun je de factuur direct per mail versturen of kiezen voor alleen Opslaan. In deze stap kun je ook de tekst van het mailbericht aanpassen en of bijlages toevoegen. Deze tekst kan ook standaard worden aangepast. Klik hier voor een stappenplan hierover.

 

Vragen over factureren in SnelStart?

Op ons Kennisplein vind je antwoorden op veel gestelde vragen over factureren. Neem een kijkje bij het onderwerp factureren.

 

En door met stap 5

Je kunt je bankrekening koppelen aan je administratie in SnelStart. Een bankkoppeling zorgt ervoor dat je bankafschriften dagelijks in de boekhouding terechtkomen. Handig! 

Direct naar stap 5

 

Tevreden over je nieuwe boekhoudsoftware?

Je kunt nu al je abonnement activeren. Je eerste maand blijft gratis. Klik bij 'Taken' op 'Bevestig abonnement' en ervaar direct alle gemakken.

visual-portret klantenservice

Vragen? Bel, mail of chat

Kom je er even niet uit? Onze Klantenservice helpt graag. Neem gerust contact met ons op via 0222 36 30 61 of neem een kijkje op het Kennisplein.

Naar Kennisplein