Nieuw in SnelStart 12.34


Snel nieuwe klant of leverancier toevoegen

Op elke gewenste plek in het programma een nieuwe klant of leverancier invoeren. Dat doet u eenvoudig met de sneltoetsen CTRL+SHIFT+K voor een nieuwe klant en CTRL+SHIFT+L voor een nieuwe leverancier.
In de ribbon Snel Starten is hiervoor de knop Nieuw opgenomen.


Nachtelijk inlezen afschriften in online administratie

Het is met SnelStart inKaart of hoger mogelijk uw bankmutaties van uw ABN AMRO of Knab Zakelijk rekening automatisch te laten inlezen met de bankkoppeling. Gebruikt u de koppeling in uw online administratie, dan is het nu ook mogelijk om de mutaties 's nachts automatisch te laten verwerken.


Prijsafspraken

Het is met SnelStart inBalans of hoger nu mogelijk om prijsafspraken voor een bepaalde tijd vast te leggen. U geeft een begin en een einddatum op, waartussen de gemaakte prijsafspraak van kracht is.

Als u in de klantenkaart van klant A een andere klant (Bijv. klant Z) als factuuradres heeft ingevoerd, dan waren de prijsafspraken van klant Z altijd van toepassing op de facturen voor klant A. Vanaf SnelStart 12.34 is het mogelijk om in te stellen dat in zo'n geval tóch de prijsafspraken die gemaakt zijn met klant A voorrang krijgen.

Blog Single