Sneller je geld met een betaallink in je factuur

Maak het je klanten extra makkelijk met een betaallink van Mollie. Dit doe je direct op je factuur in SnelStart. Je klanten betalen met één klik!

Mollie logo

Mollie is een Payment Service Provider (PSP) waarmee je als ondernemer eenvoudig betaalmethodes als iDEAL, creditcard, PayPal en meer kunt aanbieden aan klanten.

Als je Mollie aan je boekhouding koppelt, verstuur je eenvoudig facturen met een betaallink. Betaalde facturen worden automatisch in je boekhouding verwerkt.


Factuur maken is zo gedaan

Het maken van een factuur is met SnelStart zo gedaan. Ook wanneer je werkt met btw-verlegd. Binnen 1 minuut maak je een complete factuur die voldoet aan de wet- en regelgeving. En ook nog eens in je eigen huisstijl. Zo kom je extra professioneel over. 

Binnen 4 dagen je geld

Aan iedere factuur kun je een Mollie-betaallink toevoegen. Je geeft je klanten één of meerdere betaalopties (bijv. iDEAL, creditcard en PayPal) en ontvang sneller je geld. Je klanten betaalden nog nooit zo makkelijk een factuur.

Onderzoek onder SnelStart-gebruikers toont aan dat ruim 30% van de facturen met een betaallink ook daadwerkelijk via deze link wordt betaald. En de gemiddelde betaaltermijn van deze facturen is minder dan 4 dagen.

Verwerk betalingen automatisch

Is je SnelStart-administratie gekoppeld aan je zakelijke bankrekening? Dan worden bankmutaties automatisch verwerkt. Zo ook de betalingen die binnenkomen via Mollie. Op ieder moment zie je welke factuur is betaald en welke niet. Een te laat of niet-betalende klant? Vanuit SnelStart verstuur je in no-time een betalingsherinnering.

Zo werkt het

1. Zorg dat je een online administratie hebt bij SnelStart.
2. Maak een account aan bij Mollie.
3. Selecteer de facturen waaraan je een betaallink wilt toevoegen.

Lees voor een uitgebreide beschrijving het artikel over hoe je de koppeling met Mollie maakt en de betalingen verwerkt in je SnelStart-administratie.

Waarom betaallinks zo 'n succes zijn?

Veel ondernemers krijgen hun facturen te laat betaald. Daardoor komen ze in cashflow -problemen. Met een Mollie-betaallink bij je factuur ontvang je sneller je geld en bied je je klanten extra gemak.

Dit is wat je krijgt:

  • Maak betalen voor de klant makkelijk
  • Minder kans op fouten bij betalingen
  • Een betere cashflow dankzij snellere betaling

Ik wil Mollie activeren

Overzicht mollie betaallink op factuur

Zo makkelijk werkt het...

Factuur opmaken

Zorg voor een online administratie

Maak binnen één minuut een factuur in SnelStart.

check

Maak een Mollie account aan

Kies voor betaallink toevoegen en doorloop de stappen.

Factuur met betaallink versturen

Koppel en verstuur je factuur

Ervaar hoe snel facturen met betaallink worden betaald.

Ondernemer verstuurd factuur via telefoon

Wil je dit ook?

Gebruik jij al SnelStart? Dan kun je Mollie direct activeren. Nog geen SnelStart? Probeer SnelStart 30 dagen gratis en ontdek hoe makkelijk het is.

Probeer SnelStart nu gratis

Meestgestelde vragen

Wat kost het gebruik van Mollie?

Koppelen met Mollie is gratis. Je betaalt per transactie. Lees hier meer over over de verschillende tarieven per betaalmethode.

Welk SnelStart-pakket heb ik nodig om Mollie te gebruiken?

Je kunt Mollie koppelen vanaf SnelStart inStap. Meer weten over de verschillende pakketten van SnelStart? Klik hier.

Wat is de opzegtermijn bij Mollie?

Er is geen opzegtermijn. Bevalt het niet? Dan stop je gewoon. Zonder aan extra kosten vast te zitten. Je betaalt alleen voor het tarief dat van toepassing is op je betaalmethode.

Waar kan ik mijn betaalopties wijzigen?

Als je koppelt vanuit SnelStart maak je een eigen Mollie-account aan. In je account kun je betaalmethodes (de)activeren.