Nog makkelijker boekhouden met SnelStart 12.44

In onze nieuwste versie SnelStart 12.44, worden alleen nog nieuwe berichten getoond in het berichtenscherm. Oudere berichten kunnen nog wel worden opgehaald. Lees hier meer over wat u kunt verwachten in deze nieuwe versie.

PERIODE UITWISSELING

  • Bij het importen trad op sommige systemen een foutmelding op: Fase 4 openen database. Database <naam> already exists. Choose a different name.

 BANKKOPPELING 

  • Met de bankkoppeling van de Rabobank kwam het in uitzonderlijke gevallen voor dat mutaties dubbel werden ingelezen. (opgelost in 12.44.9) 

 BERICHTEN

  • Standaard worden alleen nieuwe berichten worden getoond. Oudere berichten kunnen nog wel worden opgehaald. In uitzonderlijke gevallen gaf het verversen van de berichten in het berichtenscherm de foutmelding: "NullReferenceException: De objectverwijzing is niet op een exemplaar van een object ingesteld". (opgelost in 12.44.9) 
  • Er worden alleen nieuwe berichten getoond in het berichtenscherm. Oudere berichten kunnen nog wel worden opgehaald. Wanneer er nieuwe berichten zijn krijgt u hiervan een melding.(vanaf 12.44.15) 

 LIJST/GRAFIEK ONTWERPEN

  • In het onderdeel lijst/grafiek ontwerpen, trad bij het maken van een eigen overzicht kostenplaatsen met selectie op grootboek van tot en met de foutmelding op "veld PublicIndentifier komt niet voor in de recordset". (opgelost in 12.44.9) 

 GARAGE

    • MijnGrossier koppeling nam het kenteken niet automatisch over in het bestelvenster.(vanaf 12.44.15) 
Lees meer
Blog Single