Jouw collega's

Enthousiasme en gedrevenheid zijn de kenmerken die het team van medewerkers bij SnelStart typeren. Kom jij straks ons team versterken?
Johan Bouwhuis

Johan Bouwhuis

Programmeur
Het creatieproces vind ik het meest leuke aan mijn werk. Ook de vraag hoe software de werkelijkheid representeert, vind ik een boeiend en intrigerend vraagstuk. Het steeds terugkerende proces om grip te krijgen op kwaliteit van code is voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werk.
Anna Simone Kooiman

Anna Simone Kooiman

Adviseur
Het leukste aan mijn werk vind ik het contact dat ik met de klanten heb. Het is een uitdaging om een klant naar tevredenheid te helpen en eventuele problemen op te lossen.
Jelle de Wolf

Jelle de Wolf

Tester
Testen is vaak een ontdekkingsreis door de software, een zoektocht naar mogelijkheden en risico's. Nadenken over de manier waarop onze klanten met het pakket gaan werken is een uitdaging. Daarbij doe ik regelmatig een beroep op de kennis van collega's van andere afdelingen die contact met klanten hebben. Dat maakt testen bij SnelStart een afwisselende baan.
Renate Smidt

Renate Smidt

Directie secretaresse
De diversiteit van mijn functie vind ik heel leuk. Het contact met mensen, beheren van de agenda, organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten, zakenreizen en het monitoren van allerlei zaken maakt iedere dag anders. Door de goede samenwerking binnen het team wordt er snel geschakeld waardoor taken vlug opgepakt worden.
Nieuwe collega?

Jij

Onze nieuwe collega?
Enthousiast geworden? Kom ons team versterken met jouw kennis en ervaring! Reageer direct op één van de vacatures, je krijgt van ons altijd een reactie.
Solliciteer direct

Mail onshr@snelstart.nl

Bel ons+31 (0222) 74 90 92

Like ons op facebookfacebook.com/snelstart

Volg ons op Twitter@SnelStart