Trainingslocaties

Onze trainingslocaties

SnelStart-trainingen worden op verschillende locaties gegeven: professionele trainingsruimtes door heel Nederland. Bekijk hier welke locaties er zijn.


Groningen

Een professionele trainingslocatie aan de rand van Groningen. Uitstekend bereikbaar met de auto én met het openbaar vervoer. U kunt er gratis parkeren. De trainingsruimte is voorzien van ruime werkplekken met eigen laptops. In de middagpauze is er een goed verzorgde lunch in het gebouw.

Van der Valk Groningen - Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde


Lekkerkerk

Bij SnelStart-implementatiepartner Keda Consult treft u in Lekkerkerk een prettige trainingsruimte met 8 werkplekken met computer. Inclusief een goed verzorgde lunch tussen de middag en koffie en thee. Bij het pand is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Keda Consult
Luijtenstraat 11
2941 CE Lekkerkerk


Heemskerk

EU bent welkom in het SnelStart Trainingscenter in Heemskerk direct aan de A9 tussen Haarlem en Alkmaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor de training maakt u gebruik van onze laptops. Op de locatie is koffie / thee en fris aanwezig en tussen de middag wordt er een lunch verzorgd waarbij u keuze heeft uit diverse opties.

Let op: de trainingsruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Er is alleen een trap aanwezig.

DKG Automatisering
De Trompet 1321
1967 DA Heemskerk
Telefoonnummer locatie: 0251 34 35 36


Barneveld

Bij SnelStart-implementatiepartner Keda Consult treft u in Barneveld een prettige en ruime trainingsruimte met 8 werkplekken met laptop. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A1 en de A30. Inclusief een goed verzorgde lunch tussen de middag en koffie en thee. Bij het pand is gratis parkeergelegenheid.

Keda Consult
Mercuriusweg 8
3771 NC Barneveld


Alkmaar

Een ruime, moderne en professionele trainingslocatie in het nieuwe SnelStart-kantoor in Alkmaar. Ons kantoor bevindt zich op een A-locatie langs de N9 en is per auto makkelijk bereikbaar. Station Alkmaar bevindt zich op loopafstand.

SnelStart
Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar


Roelofarendsveen

Direct aan de A4 gelegen tussen Amsterdam en Den Haag bent u gast in de trainingsruimte in Roelofarendsveen van Verdel ICT & Media. Voor de training zijn er laptops beschikbaar zodat u niets hoeft mee te nemen. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd in het gebouw.

Verdel Oase
Veenderveld 76
2371 TV Roelofarendsveen
Telefoonnummer locatie: 071 331 0184


Training Datum Locatie Telefoon - Info Inschrijven

Op deze trainingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.