Trainingen voor kantoren

Zomerstop: momenteel is geen training beschikbaar

Accountants- en administratiekantoren

Zelf SnelStart specialist worden en uw cliënten optimaal ondersteunen? Met onze trainingen, speciaal ingericht voor accountants- en administratiekantoren bent u in één- of twee dagen helemaal op de hoogte van de belangrijkste onderdelen van SnelStart.

Van basiskennis tot een compleet inzicht in de werking van SnelStart. Onze trainingen worden op verschillende locaties in het land georganiseerd. U ontvangt het SnelStart certificaat na het voltooien van een ‘pro’ training. Daarnaast verdient u maximaal 5 PE-uren (NBA) per dag. Met een training van SnelStart ontvangt u persoonlijke begeleiding, voorbeelden uit de praktijk en logische stappen: leerzaam en relevant!


Om een goede keuze te kunnen maken bieden wij speciaal voor kantoren de volgende trainingen: Basis pro, Vervolg pro en Compleet pro. Kosten per trainingsdag €325,- Voor een korte kennismaking met SnelStart kunt u kiezen voor een halfdaagse introductiebijeenkomst en u heeft de mogelijkheid om met een groep te kiezen voor een training op uw kantoor met onze inCompanytraining.

Klik hieronder voor meer informatie per training.

Basis Pro Vervolg Pro Compleet Pro

Nu inschrijven

Training Datum Locatie Inschrijven