Webinar: inHandel
LET OP: Dit webinar is niet meer te bekijken

  • ± 30 minuten

De softwareoplossing voor handelsondernemingen
Heb je een handelsonderneming, zoals een groothandel of webshop? Met het nieuwe SnelStart-pakket inHandel sluiten financiële en logistieke processen naadloos op elkaar aan. Zo kun je de zaken nog beter op orde houden.

In dit webinar vertelt inHandel-specialist Gerrit Valkenburg over deze complete software-oplossing voor webshops en groothandels, die voelt als maatwerk.

In dit webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:
* Hoe werkt het bestel- en administratieproces in inHandel?
* Wat zijn de voordelen van goed orderbeheer, waaronder relatie- en artikelenbeheer?
* Waarom werken bedrijven met uitgebreid voorraadbeheer?
* Hoe kun je logistieke processen optimaliseren?

Onderaan op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over inHandel. Hier vind je ook een aantal handige links voor meer informatie over dit onderwerp.

Voor de kijkers van het webinar hebben we een speciale introductie-aanbieding. Neem contact met ons op, we vertellen je er graag alles over. Het inHandel-team is bereikbaar op 0222 36 30 60 en via inhandelsupport@snelstart.nl.

 

direct belafspraak maken

Meestgestelde vragen

Waar kan ik een offerte aanvragen?

Wil je graag weten wat SnelStart inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze specialisten adviseren en helpen je graag. Vraag een offerte aan via deze link.

Wil je graag weten wat SnelStart inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten en laat je gratis adviseren in een 1-op-1 gesprek. Hier maak je een belafspraak.

Waar vind ik meer informatie over inHandel?

Op deze pagina vind je meer informatie over inHandel.

Je kunt hier ook een offerte aanvragen. 

Wil je graag weten wat SnelStart inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten en laat je gratis adviseren in een 1-op-1 gesprek. Hier maak je een belafspraak.

Heb je een vraag over SnelStart inHandel? Onze specialisten adviseren en helpen je graag. Via het formulier op deze pagina kun je een vraag stellen.

Hoe maak ik een belafspraak voor gratis advies in en 1-op-1 gesprek?

Wil je graag weten wat SnelStart inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten en laat je gratis adviseren in een 1-op-1 gesprek. Hier maak je een belafspraak.

Kan ik gebruikmaken van een proefperiode?

We bieden voor de inHandel-producten geen proefperiode. Maar je krijgt wel de eerste maand van ons cadeau! Een proefperiode is niet mogelijk omdat voor de modules Shop, Voorraad en Logistiek speciale implementatie nodig is. 

Moet ik per maand of per jaar betalen?

Maandelijks ontvang je de factuur. Per jaar betalen is niet mogelijk. Dit komt doordat je abonnement maandelijks opzegbaar is en we niet willen dat je teveel betaalt. 

Wie helpt mij bij het implementeren van de software?

De specialisten van onze softwarepartner S for Software helpen bij de implementatie. Tijdens de belafspraak hoor je meer over dit proces, zoals bijvoorbeeld de kosten hiervoor, de tijdsduur etc.  

Wat kan ik met deze software besparen?

We geven je hier graag een persoonlijk antwoord op. Je kunt een belafspraak maken

Ik heb al een SnelStart-pakket, kan ik overstappen naar inHandel?

Ja, dat kan! Je kan altijd upgraden naar een hoger pakket. Let op: voor de inHandel-producten is een speciale integratie vereist. Hiervoor dien je altijd eerst een belafspraak in te plannen via deze pagina

Kan ik kosteloos overstappen naar een andere module van inHandel?

Je kunt altijd upgraden naar een ander inHandel-product. Maar voor een uitgebreider product is extra integratie vereist. Hiervoor heb je opnieuw een implementatiepartner nodig. Bij downgraden verlies je functionaliteiten, dit raden we af omdat jouw systeem op maat is ingericht. 

Is er een supportdesk waar ik terecht kan met vragen?

Ja, ons speciale team voor vragen over inHandel staat voor je klaar. Voor contact kun je bellen naar ons algemene servicenummer 0222 36 30 60 of mailen naar inhandelsupport@snelstart.nl

Met welke pakketverzenders kan ik koppelen?

PostNL, Send Cloud, DHL Parcel, MyParcel, DPD, UPS, Transmission, Transsmart, FedEx en ShopsUnited.

Werkt het systeem ook met EAN codes?

Ja, naast de artikelcode kun je de EAN codes vastleggen en deze gebruiken tijdens het scannen van je orders.

Kan ik mijn klanten informatie sturen over de verzending?

Ja, wanneer je een order verwerkt, kan er automatisch een mail worden verzonden naar je klant met de pakbon als PDF en een trackingcode verwerkt in de e-mailtekst.

Houd het systeem ook rekening met de indeling van mijn magazijn?

Ja, je kunt bij elk artikel opgeven welke magazijn locatie van toepassing is. Op de PDA wordt deze volgorde aangehouden voor het sorteren van de orderregels.

Kan de pakbon in verschillende lay-outs worden gemaakt?

Ja, je kunt per verkoopsjabloon ook een eigen pakbon lay-out instellen. Daarnaast kun je hierop informatie over het orderpicken plaatsen, zoals de naam van de orderpicker die de order heeft afgerond.

Kan ik van 1 order ook meerdere pakketjes aanmelden?

Ja, je kunt net zoveel pakketjes aanmelden als er producten in de order zitten. Je hebt ook de mogelijkheid om te registreren welke producten in welk pakketje zitten.

Kan ik op de PDA orders compleet afronden incl. pakbon en verzendetiket?

Ja, je kunt instellen dat de order automatisch in status wordt verhoogd naar de status pakbon en dat het verzendetiket en de pakbon direct op de printer komen.

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik vragen stellen?

Wil je graag weten wat SnelStart inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten en laat je gratis adviseren in een 1-op-1 gesprek. Hier maak je een belafspraak.

Of stel je vraag via het formulier op deze pagina.

Belafspraak maken     Offerte aanvragen    

annette-contact-inorde

We staan voor je klaar

Wil je weten wat inHandel voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt ook direct contact met ons opnemen, we helpen je graag. Het inHandel-team is bereikbaar op 0222 36 30 60 en via inhandelsupport@snelstart.nl.