2022-06-header-image-2

Maak je boekhouding makkelijk én leuk

Je boekhouder doet de boekhouding. Jij runt je bedrijf en hebt realtime inzicht in je cijfers. Snel, veilig en efficiënt.

Makkelijk boekhouden

Je administratie. Leuk is het niet, het moet wel gebeuren. Maar je kunt je boekhouding leuk en makkelijk maken. Als je samenwerkt met een boekhoudkantoor, bespaar je tijd en frustraties. Zo kun jij al je aandacht richten op het ondernemen. Zonder je in te spannen, verloopt je administratie op rolletjes. Omdat jouw tijd telt!

Samenwerken met je boekhouder. Dit levert het je op:

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-clock

  Meer tijd voor je bedrijf

  Door papieren speuren? Zoekgeraakte bonnetjes zoeken? Met een schoenendoos vol bonnen naar het kantoor van je boekhouder toe? Dat is verleden tijd. Deze tijd kun je gebruiken voor je bedrijf. Of voor heel iets anders!

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-laptop

  Superveilig in de cloud

  Je online administratie is opgeslagen op een server in een Nederlands datacenter. De servers worden 24/7 bewaakt en gecontroleerd. Iedere dag wordt automatisch een back-up gemaakt. Geen risico op brand of diefstal. Kortom: veiliger dan thuis of op kantoor.

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-scanner-touchscreen

  Nooit meer bonnetjes kwijt

  Bonnen en facturen? Die digitaliseer je eenvoudig en upload je in je administratie. Zo raak je nooit meer een bonnetje kwijt. Makkelijk én snel!

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-chart-line

  Altijd en overal realtime inzicht in je cijfers

  SnelStart maakt automatiseren makkelijk en haalbaar. Door continue upload van bonnen en facturen, heb jij altijd inzicht in jouw cijfers én is boekhouden een stuk eenvoudiger.

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-user-chart

  Zelf de regie in handen

  Jij bent de baas van je bedrijf. Dus óók van je boekhouding. Je boekhouder zorgt dat alles piekfijn in orde is, maar jij wilt hebt de controle over jouw cijfers.

 • snelstart-resources-assets-images-icons-icon-rabbit-running

  Handig samenwerken met je boekhouder

  Samen met je accountant of boekhouder bouw je aan een complete financiële administratie. Online, 24/7 bereikbaar. Hebben jij of je boekhouder iets nodig? Jullie wisselen het razendsnel digitaal uit.

Werk ook online samen met je boekhouder

Neem contact op met je boekhouder en start vandaag nog met online samenwerken in SnelStart. Nog geen boekhouder? Vind er een bij jou in de buurt.

Ben jij klaar voor:

Meer tijd voor je bedrijf
Het einde van je boekhoudfrustraties
Altijd en overal realtime inzicht
Eenvoudig en efficiënt boekhouden
Extra (vrije) tijd