Release notes 12.4.2

 
 

Hardware:

De volgende hardware specificaties zijn vereist als u met SnelStart 12 wilt werken:

Resolutie / videokaart

Minimaal 1366 x 768. Aanbevolen: 1600 x 900 met 100% DPI

Harddisk
450 MB vrije schijfruimte voor de installatie

Processor / intern geheugen
  • Intel Core series (I3, I5, I7) of een vergelijkbare AMD processor
  • 4GB


Software:

Er is een aantal software vereisten om te kunnen werken met SnelStart. Deze software wordt tijdens de installatie van SnelStart automatisch op uw computer geïnstalleerd. U hoeft deze dus niet zelf te installeren. Daarnaast is er een aantal optionele software nodig om met bepaalde functionaliteiten van SnelStart te kunnen werken.

Besturingssysteem:
Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1
Door SnelStart mee geïnstalleerd:
  • Microsoft SQL Express LocalDB 2014
  • Microsoft .NET Framework 4.5.1

Optioneel:
  • SQL Server (Express) 2008
  • SQL Server (Express) 2012 (aanbevolen)
  • SQL Server (Express) 2014
  • Microsoft Office 2007,  2010, 2013

Wanneer u software van derden installeert, zoals Microsoft SQL Server, dient u er rekening mee te houden dat de systeemeisen van deze software kunnen afwijken van de systeemeisen van SnelStart. SnelStart levert geen ondersteuning op de installatie en inrichting van SQL Server. 

Internetverbinding

Inloggen
Om in SnelStart te kunnen inloggen dient u te beschikken over een internetverbinding. Lees hier meer informatie over inloggen.

Online administratie
Om optimaal te kunnen werken met een Online Administratie dient u te beschikken over een goede, stabiele internetverbinding. Een online administratie kan langzamer werken dan een lokale administratie. Volgens onze eigen testen functioneert een online administratie goed op een internetsnelheid van een standaardpakket of hoger, die worden aangeboden door de grotere providers in Nederland.
Een kwalitatief goede internetverbinding is uw eigen verantwoordelijkheid. De kwaliteit en snelheid van een internetverbinding is van meerdere factoren afhankelijk, bijvoorbeeld: de snelheid bij alle DSL-gebaseerde aansluitingen (ADSL en VDSL) afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

WI-FI verbindingen of 3G/4G verbindingen zijn niet altijd even stabiel. Het werken met een online administratie over een stabiele draadloze verbinding functioneert over het algemeen goed. Mocht u hier problemen bij ondervinden, dan kunt u overwegen om een bekabelde verbinding te gebruiken. Lees hier meer informatie over de online administratie.
             

Systeembeheerder? Klik hier voor meer informatie.

Voor het opgeloste punt staat een code beginnend met TFS... Deze code verwijst naar onze interne systemen. Mocht u vragen hebben over dit punt, dan kunt u met deze code uw vraag stellen bij onze klantenservice.

TFS32169 Als een administratie geopend is in 12.5 kon deze niet meer in 12.4 of ouder worden geopend. In deze update van 12.4 is het wel mogelijk om deze administraties te openen.