Sneller boekhouden? Volg een SnelStart training!

door: SnelStart op: 9 december 2014 11:21:00 CET

Sneller boekhouden? Volg een SnelStart training!

training_AstridHoeveel tijd bent u kwijt aan het boekhouden en factureren? Dat moet toch sneller kunnen! Heeft u al wel eens overwogen een training te volgen? Binnen een dag alle benodigde kennis en ervaring opdoen om gemakkelijker uw administratie te verwerken, ideaal toch? In dit blog vertellen wij u wat de redenen zijn om een SnelStart training te volgen.

1. Een goede start is het halve werk
Boekhouden met SnelStart is gemakkelijk en kan snel, als u eerst maar weet hoe het werkt. Even een voorbeeldje: een kast van Ikea zonder handleiding in elkaar zetten kan ook, maar mét handleiding gaat gewoonweg sneller. Een goede start kost even tijd, maar bespaart u daarna veel meer tijd. Tijdens de training leert u het gemak van SnelStart kennen en gaat u daarna zelfstandig aan de slag.


2. Gemak van SnelStart ontdekken
In de trainingen staat het gemak centraal. Het gemakkelijk versturen van een btw-aangifte, leer grootboekrubrieken en kostenplaatsen toekennen en ontdek het gebruik van sneltoetsen. Het trainingaanbod bestaat uit drie trainingen met verschillende instapniveaus: Basistraining, Vervolgtraining en Compleet (combinatie tussen beide).

De kennis is gegoten in de vorm van praktijkvoorbeelden. Aan de hand van actuele en passende voorbeelden neemt onze docent u mee door de boekhoudmogelijkheden die SnelStart u biedt. De training wordt gegeven aan een kleine groep gebruikers, daardoor is er ruimte voor individuele hulp. De trainingsen leiden u op tot een SnelStart expert.

3. Direct toepassen in de praktijk
De instructieruimte is ingericht met een computer voor iedere deelnemer. Op de computer is SnelStart geïnstalleerd met een voorbeeldadministratie. U krijgt een trainingsboek waarin opdrachten zijn opgenomen. Zelfstandig voert u een aantal opdrachten uit. Tijdens de training en in de pauzes is uiteraard ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Na de training kunt u op uw gemak het programma ontdekken en oefenen met de opdrachten uit het trainingsboek.


4. Professionele instructie
De trainingen worden gegeven door een ervaren docent, die financieel adviseur, zelfstandig ondernemer én ervaren SnelStart gebruiker is. Voor SnelStart geeft zij trainingen aan medewerkers, gebruikers en accountants. Haar ervaring als ondernemer met ondernemers, van klein tot groot, maakt haar de juiste persoon om kennis over factureren en boekhouden over te dragen.

Wilt u ook een training volgen? 
Bekijk het cursusaanbod

Geschreven door Desirée Boon,
marketingmedewerker bij SnelStart