Ontmoet SnelStart! KVK Startersdag op 22 juni

door: Jonneke Duin op: 22 mei 2019 12:08:05 CEST

Ontmoet SnelStart! KVK Startersdag op 22 juni

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit. Ga je je eigen bedrijf opzetten? Of ben je pas gestart? Er komt veel op je af als je voor jezelf begint, het inrichten van je administratie bijvoorbeeld. Daar helpen we je graag bij! Op de KVK Startersdag op zaterdag 22 juni vertellen we je graag hoe. Zien we je daar?

Team SnelStart is erbij

Deze KVK Startersdag vindt plaats in Den Haag, Eindhoven en Utrecht en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Op de inspiratiemarkt vind je veel informatie en ideeën. Met zo’n goede start maak je jouw bedrijf een succes! Een team van SnelStart is de hele dag aanwezig.

Inspiratiesessies

Je boekhouding is één van die klusjes waar de meeste ondernemers met tegenzin aan beginnen. Het kost nu eenmaal veel tijd. Wil je weten hoe je tijd kunt besparen op je boekhouding? Kom dan naar een van de twee inspiratiesessies op deze dag. Een SnelStart-collega laat je daarin zien hoe boekhoudsoftware je drukke leven als ondernemer makkelijk maakt.

Ben je erbij op 22 juni? We ontmoeten je graag. Ga naar de website van KVK Startersdag voor het volledige programma en om je gelijk aan te melden. Tot dan!