Microsoft huldigt SnelStart in Washington DC

door: Romy Douma op: 13 juli 2017 15:52:30 CEST

Microsoft huldigt SnelStart in Washington DC

OOSTEREND NH, 12 juli 2017 - SnelStart is dinsdagavond door Ron Augustus, commercieel directeur Microsoft Nederland, gehuldigd als Microsoft Country Partner of the Year 2017. Dit gebeurde in het Holland House in Washington D.C., de uitvalsbasis voor 500+ Nederlandse partners van Microsoft die zijn uitgenodigd om de partnerconferentie Inspire van Microsoft bij te wonen.

Ivo Huizinga speechte over de prettige samenwerking tussen het Texelse bedrijf SnelStart en de grote wereldspeler Microsoft:  ‘Tijdens de samenwerking wordt er altijd goed geluisterd en met de feedback die SnelStart geeft wordt iets gedaan. De verandering die Microsoft wereldwijd heeft doorgemaakt is een inspiratie. SnelStart deed al aan digitale transformatie voor er een buzzword voor bestond. Wij zijn de afgelopen jaren als bedrijf getransformeerd van een traditionele softwareleverancier naar een online dienstverlener. Dit betekent heel veel voor je processen, product, klanten en vooral je mensen. Dit laatste is de reden waarom we met z’n tienen zijn, zodat we de inspiratie over kunnen brengen aan de rest van onze organisatie.’

Frits Ploeg, directeur van SnelStart, bedankte alle medewerkers van SnelStart, de partners en alle mensen van Microsoft Nederland en wereldwijd. In het bijzonder haalde hij partnermanager Rudy Doornewaard naar voren om hem te bedanken met een winnaarssjaal.

Afgelopen maandag was er een lunch met Satya Nadella (CEO Microsoft wereldwijd). Hiervoor waren alle winnaars uitgenodigd. Ivo Huizinga van SnelStart zat hier ook aan tafel. Voor de winnaars was tijdens de keynote een aparte ruimte gereserveerd, zodat zij dichtbij het podium zaten. Hierbij is ook een foto genomen met alle partners, Satya Nadella en Judson Althoff.

Woensdag was er een fotomoment met directeur Frits Ploeg en Ron Huddleston, directeur one commercial partner van Microsoft.

New call-to-action