Exclusieve pilot koppeling Rabobank in Kop van Noord-Holland

door: SnelStart op: 26 april 2017 16:47:08 CEST

Exclusieve pilot koppeling Rabobank in Kop van Noord-Holland
SnelStart lanceert SamenOp

Eindelijk! Vanaf 18 mei is de automatische koppeling met de Rabobank voor alle klanten van SnelStart beschikbaar. Dit betekent nooit meer bankafschriften downloaden, maar dagelijks alle mutaties automatisch verwerkt in uw boekhouding. Zo maakt SnelStart boekhouden nog makkelijker!

De gratis bankkoppeling met de Rabobank is mede te danken aan de inspanningen van Rabobank Kop van Noord-Holland. Als dank voor deze inspanningen krijgen de ondernemers in de Kop van Noord-Holland, als pilot, alvast de mogelijkheid om te starten met de koppeling. Het doel van deze pilot is om met een beperkte groep ondernemers proef te draaien, zodat de uitrol naar de rest van Nederland vlekkeloos verloopt.

Directeur Frits Ploeg van SnelStart: "Meer dan 50% van de ondernemers met SnelStart gebruikt een rekening bij de Rabobank. Wij kunnen dan ook niet wachten om de koppeling op 17 mei te lanceren en daarna aan alle ondernemers beschikbaar te stellen. Dit vergt voor ons een goede voorbereiding, maar het bespaart de ondernemer daarna veel tijd!"

Vanaf 18 mei direct aan de slag?

Wilt u op 18 mei ook direct de bankkoppeling van de Rabobank activeren? Zorg dat u minimaal beschikt over SnelStart inKaart (of Boek 2). Voor meer informatie: www.snelstart.nl/rabobank. Ook heeft u Rabobank Internetbankieren Professional nodig. Heeft u dit nog niet? Vraag hier direct aan.

Meer over de Rabobank koppeling!