Dag van de zzp’er: wij zijn erbij, jij ook?

door: Frank Grootemaat op: 19 maart 2019 9:01:00 CET

Dag van de zzp’er: wij zijn erbij, jij ook?

Op zaterdag 6 april is De Rijtuigenloods in Amersfoort het decor voor de Dag van de zzp’er, hét jaarlijkse evenement voor zzp’ers, freelancers en zelfstandige professionals (zp’ers). Een dag vol inspiratie en motivatie, volop mogelijkheden om te netwerken en als slotstuk de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

De Dag van de zzp’er staat bol van de workshops, masterclasses en keynotes. Om 16.00 uur is de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards, met aansluitend een netwerkborrel. Jörgen Raymann is de dagvoorzitter. Bekijk het volledige programma op dvdzzp.nl.

Op de netwerkmarkt geven allerlei bedrijven en instanties jou de informatie die je nodig hebt. Uiteraard is SnelStart hier met een enthousiast team aanwezig. Bezoek onze kennissessie, waarin we je laten zien hoe je tijd kunt besparen met je boekhouding.

Gratis toegangskaarten

Als partner van de Dag van de zzp’er hebben wij vrijkaarten voor jou! Wil jij erbij zijn op 6 april? Klik dan op deze link en ontvang jouw gratis toegangsbewijs. De reguliere toegangsprijs is €19,95, dus profiteer van dit voordeel!