Interview: zo bespaar ik tijd bij financieringsaanvragen

door: SnelStart op: 30 oktober 2020 15:58:58 CET

Efficiënter financiering aanvragen m.b.v. RGS

Op 1 december 2020 vond het online event voor accountancy- en administratiekantoren De dag van RGS plaats. Dit event stond helemaal in het teken van het Referentie Grootboek Schema. Tijdens dit event interviewde Bernette van Heerwaarden van SnelStart Frank Robben van 3B Accountants over de voordelen van RGS bij de koppeling tussen SnelStart en LoanStreet. Je kijkt het interview hier terug.

RGS 2020: sneller en beter inzicht voor klant en kantoor

Tijdens het event deelden RGS-gebruikers hun ervaringen met RGS en demonstreerden softwareleveranciers hun software die RGS ondersteunt. Bernette van Heerwaarden van SnelStart praatte met Frank Robben van 3B Accountants over het aanvragen van zakelijke leningen voor klanten.

LoanStreet biedt toegang tot financiering bij een groot aantal aanbieders. Na het invullen van de bedrijfs- en financiële gegevens kun je in één keer meerdere aanvragen versturen naar verschillende financiers. Het programma vergelijkt automatisch alle leningen en geeft meteen inzicht in de verwachte rente per financier. Accountants kunnen ook via LoanStreet versneld een BMKB Borgstellingskrediet, KKC, BMKB-C en GO-C voor een klant aanvragen. Door de koppeling met de boekhouding kun je snel de mogelijkheden vergelijken en eenvoudig de aanvraag samenstellen. 

Via onderstaande knop kijk je het interview terug.

Kijk hier het interview terug