Interview: zo bespaar ik tijd bij financieringsaanvragen

door: SnelStart op: 30 oktober 2020 15:58:58 CET

Efficiënter financiering aanvragen m.b.v. RGS

Heb je je aangemeld voor De dag van RGS, het gratis online event op 1 december voor accountancy- en administratiekantoren, die helemaal in het teken staat van het Referentie Grootboek Schema? Tijdens dit event interviewt Bernette van Heerwaarden van SnelStart Frank Robben van 3B Accountants over de voordelen van RGS bij de koppeling tussen SnelStart en LoanStreet. Meld je snel aan!

RGS 2020: sneller en beter inzicht voor klant en kantoor

Tijdens het event delen RGS-gebruikers hun ervaringen met RGS en demonstreren softwareleveranciers hun software die RGS ondersteunt. Je ontdekt welke toepassingen mogelijk zijn met behulp van RGS en wat de voordelen daarvan zijn voor de gebruiker. Bernette van Heerwaarden van SnelStart praat met Frank Robben van 3B Accountants over het aanvragen van zakelijke leningen voor klanten.

LoanStreet biedt toegang tot financiering bij een groot aantal aanbieders. Na het invullen van de bedrijfs- en financiële gegevens kun je in één keer meerdere aanvragen versturen naar verschillende financiers. Het programma vergelijkt automatisch alle leningen en geeft meteen inzicht in de verwachte rente per financier. Accountants kunnen ook via LoanStreet versneld een BMKB Borgstellingskrediet, KKC, BMKB-C en GO-C voor een klant aanvragen. Door de koppeling met de boekhouding kun je snel de mogelijkheden vergelijken en eenvoudig de aanvraag samenstellen. 

Meld je snel aan

Het interview vindt plaats van 11:00 tot 11:30 uur op De dag van RGS op 1 december. Ben jij erbij? Meld je dan snel aan voor dit gratis online event via onderstaande knop.Meld je aan